The Last Of Us Part II
Meni još malo i skinuto. A pred 5 dana nisam imao ni u planu još kupiti, Flipper vrag te uze s tom recom
Nemoj gledati ljude koji nisu igrali igru. Pogledaj onda Skill Up-a za drugo mišljenje. Čovjek je zapravo odigrao igru i nije mu se svidjela. I to je sasvim OK.
Ne gledam nista.Odnosno posmatram sve ali ne uzimam u obzir ozbiljno.Njegovo sam pogledao i rekao je bas to sta svi hejtaju.
Nista nisam vidio ni pogledao, cak ni ffa recu osim ocjene jel
Uglavnom star wars i game of thrones sezona 8 su mala beba...tako kazu
Ma joj ne zalazim baš u topik da ne naletim ne neki spoiler
Gledam DF analizu. PS4 Pro na 1440p ima frame dropove na mjestima gdje obični PS4 u 1080p nema i drži stabilnih 30 fpsa.
Supercharged PS4 indeed.
S takvom grafom i stabilnim fpsom u 99% slucajeva defnitivno je labudi pjev. Pogotovo kad se sjetis o kakvom je hardveru rijec.
Dobro, kad krenete jednom igrat, nećete se zamarati ovakvim glupostima. Tako to bude uvijek.
Evo, ja otkazao svoj CE
Tzereen procitao nove leakove ili?
Tzereen
Razlog?
DarkPunisher nema novih...oni od prije su jedini i tocni zapravo
Ma Tze je kupio još jači edition.
Inače, nevezano za Tzea...ja još nisam nikad odustao od igre na temelju internet leakova. Za bilo koju igru. Igre treba sam doživjeti i odigrati.
19marksman89 ima novih, kompletnih prvih 3h igre je leakano. Ono sto si ti procito je po tome postalo jos gore. Navodno se i kraj zna al to nije potvrdeno jos jer nema video materijala.
I definitivno se slazem s Flipperom, odigrat cu sam i tek onda sudit jer ovo van konteksta nema smisla.