Hoće li ovo biti bolje od RDR2 i Witchera 3?

Nece , ovo ce bit bolje od najbolje igre ikad a to je TLOU 1 ;)

Potrudit cu se da negledam vise trailera , ali mislim da necu uspit

Drugaciji zanrovi, nezahvalno ih je usporedjivat

Drugaciji su zanrovi i W3 i RDR2 pa to ne sprijecava neke da ih usporedjuju. ah da! obje su open world. big deal!

Nije za usporedbu ali ovo se radi skoro jednako dugo kao RDR2 a nije open world.I radi je Naughty Dog.Pametnom dosta

pa nije tesko da bude bolja od one wannabe sims igre. samo neka ne ponove lojtre, glumljenje ljudskog viljuskara i dodaju veci broj razlicitih vrsta neprijtelja te ne overjuzaju taj gej segment koji dns iskace iz svake pastete i ja sretan. prica mora biti dobra, iako sumnjam da ce nadmasiti original na polju emocija,ali nikad se ne zna. ovo je po mnogima najiscekivanija igra generacije i to vjerojatno sa velikim pravom no vrijeme ce pokazati...

15 dana kasnije

Izasla je nova free dynamic tema na ps store , ako neko zeli DL

https://youtu.be/AwXF14ZMMNw

Počeo sam TloU Remastered, moram obnoviti gradivo.

Odavno nisam nešto iščekiva, a pogotovo ne neku igru, koliko ovo iščekujem.

mjesec kasnije

Ova je isto top
https://www.youtube.com/watch?v=7anTVAkW3mc

Trznem se svaki put kad vidim podignutu temu. Jer se ponadam da je izašlo nešto novo :(
Iskreno ni u najluđim snovima nisam mislio da ću čekati minimalno 6, a možda i više godina za drugi dio. Ali znam da nas čeka novo remek djelo pa se lakše čeka.

A daj zamisli kaosa ako igra ipak razočara...

A daj zamisli kaosa ako igra ipak razočara...
Ne želim to ni zamišljati. Onaj zadnji video sa E3 mi je sasvim dovoljan, game play mi se čini vrhunski odrađen i puno bolji nego u jedinici, a tamo mi je isto bio super. Jedino šta nikako ne želim je to da Joel umre (ne bi ni htio) prerano. Na početku je živ jer ga onaj lik spomene.

Već smo u dlc-u vidjeli da su napravili zanimljivije "zagonetke" kao i borbu te mogućnost huškanja zombija na ljude. Sigurno će to prenijeti na dvojku i još doraditi.
Još bi volio barem jednu ili dvije dionice di se vozi auto-motor. Taj bi dio bio baš za opuštanje nakon silnog šuljanja.
I naravno da svijet bude polu open world kao GOW, te da ubace nekoliko side misija koje su također na razini GOW-a.

Dajte više release date!!! :)

Nedaj boze polu open world ili bilo sta slicno.Igra je posebna bas zbog linearnog pristupa koji te vodi kroz avanturu prepunu detalja.A kad pomislim da se takva linearna igra radi 6 godina tad shvatim da nema sanse da razocara.

Nema što flopati. Ovo će biti platform seller. Čak i kontroverzne teme bi trebale biti pokrivene na način da će igrači imati samo riječi hvale, ako je za suditi prema dosadašnjem ND opusu. Također želim samo linearnu akcijsku avanturu koja će nuditi slobodu u pristupu akcijskim dionicama. U tome su najbolji i neka se toga i dalje drže.

Ja se nadam da ce TLOU 2 biti open world igra.