Uglavnom star wars i game of thrones sezona 8 su mala beba...tako kazu

Gledam DF analizu. PS4 Pro na 1440p ima frame dropove na mjestima gdje obični PS4 u 1080p nema i drži stabilnih 30 fpsa.

Supercharged PS4 indeed.

S takvom grafom i stabilnim fpsom u 99% slucajeva defnitivno je labudi pjev. Pogotovo kad se sjetis o kakvom je hardveru rijec.

Dobro, kad krenete jednom igrat, nećete se zamarati ovakvim glupostima. Tako to bude uvijek. 🙂

Ma Tze je kupio još jači edition. 😃

Inače, nevezano za Tzea...ja još nisam nikad odustao od igre na temelju internet leakova. Za bilo koju igru. Igre treba sam doživjeti i odigrati.

19marksman89 ima novih, kompletnih prvih 3h igre je leakano. Ono sto si ti procito je po tome postalo jos gore. Navodno se i kraj zna al to nije potvrdeno jos jer nema video materijala.

I definitivno se slazem s Flipperom, odigrat cu sam i tek onda sudit jer ovo van konteksta nema smisla.

Rekao sam prije da se nekima neće svidjeti, pogotovo marksmanu koji je fan kao ja. Zato sam pizdio nakon pogledanog.

Odigraću svakako radi grafike, zvuka, gameplaya, nije isto gledati 720p na netu onaj leak koji je stari build i uživo.
    Još jedan razlog da je tu ending izmijenjen te ovaj nisam pogledao ni neću, odnosno ono nije bio pravi jer je igra bila nepotpuna. To je potvrđeno.

Polako treba otvoriti spoiler temu, zasebno da međusobno razmjenjujemo mišljenja nakon 19.
    Definitivno bude zanimljivo jer obrađuje tvrde teme a radnja je nešto što viđamo jednom u desetljeću i to ako, nešto u stilu Kojime, potpuno obrnuto od očekivanog. Čak je i Druckman na kraju sad rekao da će podijeliti gamere.

DarkPunisher i
    wooddiebone
    Ma pare, samo to. Kakvi vražji leakovi. Ja vjerujem Flipperu.
    Za sad je preorder za Tsushimu ostao, ali ovo se moralo cancelirat danas...

Nepojmljivo mi je da veliki fan igre koji čeka igru godinama ide gledat po netu leakane materijale i na račun toga davat ocijenu igre bez neke šire slike i konteksta...stvarno ima bisera...

Ne da daju na temelju tog ocjenu, nego cak i masovno otkazuju preordere.

To nisu fanovi.

Ja vas nerazumim , cekate 6 godina nastavak i sad ste se uspanicarili oko neki leakova i sl. sranja ! 90reviewa na meta i prosjek ocijena je 96 ,plus jos pitaj boga koliko 10ki od manjih portala ! Znate da ce GP/zvuk/grafika/atmosfera bit cista 10tka i story ce bit minimalno 9/10 jedini problem sta vam mozda nece bit ko zamisljeno !