Još mi se čini nestvarno da ću u petak igrati The Last Of Us Part II :o

ThaUrban

Danas sam htio odigrat jedan mec, cisto da se prisjetim (ipak sam odigrao nekih 30-tak meceva u 2017./2018., tek sam se sad sjetio), i kako sam igrao zadnjih dana Mafia 3 i LA Noire, gdje su svugdje kontrole drugacije, totalno sam bio zgubljen, ocu pucat, ide mi u Listen Mode, hocu reloadat, krenem cucat. Ali dobro navikao sam se, i na kraju me primilo pa sam skoro 10-tak meceva odigrao. Stvarno je zabavan MP, ali istini za volju bas suckam, trebat cu vjezbat.

fox - može, ako te vidim online, budem te pozvao nekad.

BTW, i meni se TLOU 2 skinuo, mislim da bi tamo na jesen mogao krenut sa igrom.

Meni još malo i skinuto. A pred 5 dana nisam imao ni u planu još kupiti, Flipper vrag te uze s tom recom 🙂

Nemoj gledati ljude koji nisu igrali igru. Pogledaj onda Skill Up-a za drugo mišljenje. Čovjek je zapravo odigrao igru i nije mu se svidjela. I to je sasvim OK. 🙂

Ne gledam nista.Odnosno posmatram sve ali ne uzimam u obzir ozbiljno.Njegovo sam pogledao i rekao je bas to sta svi hejtaju.

Nista nisam vidio ni pogledao, cak ni ffa recu 😃 osim ocjene jel 😃

Uglavnom star wars i game of thrones sezona 8 su mala beba...tako kazu

Gledam DF analizu. PS4 Pro na 1440p ima frame dropove na mjestima gdje obični PS4 u 1080p nema i drži stabilnih 30 fpsa.

Supercharged PS4 indeed.

S takvom grafom i stabilnim fpsom u 99% slucajeva defnitivno je labudi pjev. Pogotovo kad se sjetis o kakvom je hardveru rijec.

Dobro, kad krenete jednom igrat, nećete se zamarati ovakvim glupostima. Tako to bude uvijek. 🙂