Ja sam mišljena da postoji mogućnost da ND napravi TLOU "3" s tim da će ovaj biti prequel koji će obraditi onih 20 godina Joela između 2013 i 2033. godine, kao i onaj kraći period u kampu kasnije. E sad da li će te to svidjeti fanovima s obzirom da već znamo da je radio sve i svašta u tom periodu da preživi, vidjet ćemo.

TITANXIS Ne možemo se vodit nečim što je spomenuto u igri a nismo sami sudjelovali u tome.

I to je dio karakterizacije lika. Ima igara s blank slate protagonistima, ali Joel je predefiniran lik, mi upravljamo njim ali nismo on. U onakvom svitu nasilje jest "normalnije" i razumljivije ali to ne znači da je uvik opravdano ili oprostivo.

Shooter Upravo smo svi mi Joel od onog trenutka kad sa Tess izađe iz stana jer možemo birati da li želimo upravljati likom i održavati igru živom a da nas nitko ne omete ili da odložimo kontroler i kažemo si hvala lijepo ja takvu igru ne želim igrati. Znali smo da će ih biti (sranja) i ipak smo htjeli dalje igrati jer smo znatiželjni i mi smo ti koji ubijamo kroz igru. Radi se o igri a ne o filmu gdje možeš sjesti na fotelju i gledati i nemati nikakvog utjecaja na slijed događaja. Zašto ljudi vole pucačine igre u kojima ima nekog nasilja. Izbacuju svoj bijes i frustraciju. Ako netko sudi na temelju sranja koje su napisane u scenariju onda sudimo sami sebi jer smo glavni glumci u igri. Apropo Jolea vjerujem da Joel je radio ono što je morao i prije našeg udjela.

Nexus Ja sam također istog mišljenja i nadanja da će tako zbilja biti jer treba pojasnit neke stvari, Nije još ta priča ispričana do kraja, samo neka bude dobar scenarij koji će biti zbilja većini po mjeri.

Ja se recimo ne moram poistovjetiti sa likom da bi uživao u igri, filmu ili knjizi.

Lik mi je prozor u svijet i zapravo puno je lakše napraviti blank lika kojeg mi kroz igru gradimo nego potpun i slojeviti karakter.

wooddiebone Znaš ipak to zavisi o igri i temi. Dok sam igrao bilo koji Resident Evil ni jedan lik mi nije bio ono da sam se uživio u njega jer igra nije takva, jednostavno ne dopušta ti i kod RE se osjećam kao potpuni stranac koji stoji iza glavnog lika i gleda što radi. Isto tako lik iz The evil within, sve je to nekako mlako, vodica sa likovima ali igra mi je odlična i uživao u svakoj sekundi. Kod TLOU-a, Uncharteda, pa i GOW-a i mnogih drugih gdje je akcent na story mode, nemožeš a da ne uđeš imalo u lik jer si onda uskračen za potpuni užitak story mode. Kod TLOU-a (upravo prelazim po drugi puta TLOU 2) je to kod mene ultra izražajno i zato reagiram pomalo slikovitije.

TITANXIS
          Pa tu već pričamo o tome kako ko doživljava igre općenito, ja imam drukčiji pristup od tebe. Također, ovo je linearna priča i isto nemamo utjecaj na slijed događaja izuzev toga da prestanemo igrat. Ali tu slobodu imam i s filmovima, ako mi ne paše ugasim kad god poželim.

Kod stvarno dobrih igara se mogu uživit do te mjere da na momente postanem taj protagonist. Ali ne u smislu RPG-a di ga ja krojim prema sebi, nego na način da doživljavam iste emocije ka i on, a njegova prošlost ne odmaže tome. Baš suprotno, to ga samo čini uvjerljivijim i povećava mi imerziju jer onda ne djeluje ka samo figura koja se ne miče i ne postoji bez mene, već uspješno stvara iluziju stvarne osobe.

Shooter Naravno, kakve igre više voliš više ćeš se i unjeti u njih na bilo koji naćin. U suštini svi smo mi isti kužiš, stvar je preferencije. Ne nabavljam takve igre u kojima neću ni na koji naćin uživat. Nabaviš igru i onda ti stoji jer si uvidio da ti ne odgovara.

Naravno. Jbt imam osjećaj da odavno rasprava nije prošla ovako mirno i IMO kvalitetno. Hvala tebi i svima ostalima na tome, lipo je to.

Baš sam uživao čitat komentare. Svaka vam čast. Baš me zanima koliko vas je kupilo collector's edition?

wooddiebone

Pijem ga već 2 godine.
            Uzimam u kapsulama od Yamamoto Farmaceuticals.
            Koliko je korisno neznam, iskreno nisam primjetio neke učinke, pozitivne ili negativne.
            Za razliku od ashwagandhe koju osjetiš par sati nakon uzimanja određenih doza.

pravednik Nemojte uzimati taj prah, pa što želite postat kliker. Tak su ovi iz igre uzimali i vidite kam ih je to dovelo, haha!

Potenciji.
              Podizanje testosterona, povoljno na živčani sustav i tak.
              Ne očekujte neznam šta.

Pa Macca je odlicna stvar za to ili zink , al nista kao sport

8 dana kasnije

Došao je dan da napokon krenem s ovom igrom. Odigrao sam prvih 2 sata, tek sam došao do onog supermarketa na početku. Sve istražujem, ne žuri mi se nigdje. Igram na Hard, i vjerujem da će sa gameplay strane igra biti bomba. Jedino se bojim za priču da ne bude liberalna propaganda, ali otom potom. Zasad se čini zanimljivo. Javit ću se sa detaljnim dojmovima kad završim.

zontra igra je top. I da, liberalna je propaganda. Ali je svejedno top, topova!!! Uzivaj u gameplayu, vizualima koji su next gen. Ostalo zanemari

Donal

I da, liberalna je propaganda.

Nije. Isto tako pokušaj sebe informirati što je liberalizam kao ideologija.
                  Hint: nije to što nalažeš. Velika je razlika između lijeve/social ideologije i liberalizma. Nažalost ti se pojmovi stalno miješaju zbog neinformiranosti i neznanja.