Dosao sam do Scarsa.Dakle igra osim sta ima neviđen pristup borbi i neprijateljskoj inteligenciji sada mi jos prezentira kako su neprijateljske frakcije razlicite.Zvuci normalno da je ovo neki rpg tipa Witcher 3 pa su to razliciti monsteri za koje treba poison ili oruzje ali ovako sa ljudima u jednoj ovakvoj igri,ovo je cudo nenormalno! P.s. Usro sam se posteno u par navrata!

Prešao i ja. Trebalo mi 22 i pol sata. Ne znam što bi rekao, tehnički, mehanike u igri, gameplay.. savršeno odrađeno, ali priča.. nema veze s vezom kao ni kraj igre. Baš sam razočaran.

@Fenix može i meni pristup.

završeno. hard. 32 sata. vrhunski

@Fenix može pristup onoj temi? fenkjus

Zavrsio igru.
Stvarno odlicno, pored tehnickih dostignuca uzivao sam i u ovom sjebanom, nasilnom, tmurnom svetu u kojem ipak ima i mesta za predivne stvari.
U nekim trenutcima sam se smejao, cesto sam bio jebeno srecan sto sam preziveo napeti okrsaj dok sam takodje bio polomljen onim sto sto se desavalo na ekranu.
Mislim da su sasvim fino predstavili razlicite likove I njihove odluke (bile one valjane ili ne).
Cak mi se desilo pred kraj da samo spustim dzojstik i odustanem jer nisam hteo da se desi ono sto sam mislio da ce se desiti.
I ako besmisleni komentari I dalje kruze internetom, stvarno se pitam koju igru ti ljudi igraju(ako uopste igraju)....smesno je koliko nisko spustaju neke od likova I kolko je to ustvari zalosna slika naseg drustva.

jucer zavrsio, danas sve ispocetka 😃

AbelKOsMos

Nemožeš na temelju igre suditi društvu.
    Priča uvijek ostavlja određeni dojam kojega svi tumačimo subjektivno.
    Kamo bi došli da nema otpora nekad, da svi budemo tolerantni?
    Raznolikost mišljenja mora postojati i tu nema izuzetaka. Meni super da se tebi sviđa i nisi našao mane. Znači da se isplatila kupnja i vrijeme koje si utrošio.
    😀

pravednik

U načelu se slažem s tobom, ali situacija koja se događa s ovom igrom nema veze sa različitosti mišljenja.
      Na kvalitetnu kritiku se nitko ne žali.

Nisam zlopamtilo, ali ti si prvi na ovaj forum doveo baš ono na što se čovjek osvrće.

pravednik
      ja nisam rekao da nekom igra ne moze da bude losa, naravno da moze, svi mi imamo svoje ukuse.
      Daleko od toga, ali komentari o kojima ja pricam nemaju veze ni sa kvalitetom price, ni kvalitetom dizajna ili gameplaya.
      Jednostavno su tuzni odraz odredjenih ljudi (usudio bih se reci dobrog dela drustva)
      Predpostavljam da znas o cemu pricam, nit tim ljudima treba ovo da se svidi, ali srati po igri toliko...nema smisla jebes ga.
      Nit sam rekao da igri nisam nasao mane, jednostavno igra je kvalitetna.
      Ja nisam zavrsio zadnju zeldu i verovatno nikad necu, jbg nekako mi ne lezi...ali znas sta, nikad necu reci da je ta igra losa, jer je jebeno dobra..samo nije za mene.

iskreno ne znam sta se to mora dogoditi u prici da meni pokvari ovo iskustvo! slazem si u glavi moguce scenarije, ali nijedan mi ne moze opravdati ovoliki hejt ljudi. meni je do sada prica bolja nego ona u originalnom TLoU i ponajbolja uopce na ovom mediju.

Citao sam kako igraci govore kako im likovi nisu dobro razradjeni i okarakterizirani, a ja se jebeno pitam kojeg su vraga onda oni igrali?! Pa ovo je u vrhu sa RDR2 Arthurovim likom, a moguce da ce mi Ellie do kraja biti jos i bolji lik od spomenutoga iz rockstarovog goty materijala 2018. godine.

ne mogu se prestati cuditi mo capu i facialnim animacijam. ovo je next gen u punom sjaju. gluma je bolja nego u 90% holivudksih sranja unazada 20 godina. soundtrack je maestralan. tocno mi je zao zavrsiti ovu igru. kako se poslje ovoga uopce vratiti na druge AAA story driven igre?! gaming ne moze i nece biti isti nakon ovih standarda koje je postavio ND!

Na stranu što se meni osobno neke stvari u radnji ne sviđaju, riskiram da me poserete radi iduće izjave.

Usudim se reći da je ovo možda jedina next gen(u pogledu present gena ps4 i xo) igra.
      Naslov koji je sve dignuo na novi standard te se odmaknuo od klasičnih pizdarija koje ostavljaju dojam NEDOVRŠENOSTI te COPY/PASTE šablona. Poslije idu UC4/Legacy, Zero Dawn te Death Stranding i God of War po pitanju varijacija borbe i kustomizacije skillova.

Jako velika šteta da moramo čekati 7 godina u prosjeku za tako nešto.
      Također koliko mi Neil Druckman bio odbojan očito se jebački trudio skupa sa cijelom ekipom. Treba imati volje, ma koliko god love imao studio.

Znači dolazimo do zaključka da novci i ljudi nisu problem, nego manjak volje, talenata i vizije.
      Tu gledam DICE i jebeni UBISOFT (koji štanca po 2-3 naslova godišnje ponekad) a svi su jebeno jednolični uz minimalne preinake u gameplayu.
      Indie sranja netreba ni komentirati.
      Kako bi rekao @weky

Zato mi je drago da se prodaje odlično te ruši ustajale standarde i to na hardveru iz 2012.

pravednik
        Pišeš o copy paste šablonama, a mehanike u igri 90% kopirane iz jedinice. Bacanje cigle i boce vau

Covjece, tesko mi opisati sta mislim trenutno, ali nekako najblize sto mogu docarati kako se osjecam nakon prelaska ove igretine je nekako ovako

Dobili pristup vi koji ste završili

Vjerojatno ću završiti danas - sutra, pa, može i meni

Neću joj ni primirisat zasad, al nek se nađe, da krenem u miru čitat dojmove ljudi.

weky

Znao sam da ćeš ti to misliti 😃

Nisam stigao igrati za vikend a ni danas. Ali nadam se da ću večeras. Po mojoj procjeni imam još 5-7h do kraja i baš me zanima što će se sve dogoditi, i zašto se prašina digla oko samog kraja igre.

Zavrsil, preko nekih story wise stvari za sad ne mogu preci, barem dok se emocije ne slegnu i stisaju, a mozda ni onda, ali masterclass zanra, gaminga pa i sire, nema bolje, nema detaljnije, nema sirovije, ND vrh industrije, moze pricat ko kaj hoce.

Gde ste FFA forumaši dugo se nismo čuli!!

😅
          😍
          1 / 2
          Htio sam se javit nakon prelaska ove igretine, nemrem prestat gledat/slušat/pričat/pisat o igri jebemti. I bogme imam predivne stvari za shareat!

Prešo sam igru prošli četvrtak nisam stao razmišljat o njoj. Ljudi moji u životu nisam iskusio igru kao ovu! Namjerno kažem iskusio jer točno to mislim. Nisam u niti jednu igru bio toliko involviran pričom, likovima, darknessom da doslovce nisam htio završit akciju koja je igra tražila od mene. Vi koji ste prešli igru ćete točno znat o čemu pričam ovdje.
          Kroz cijeli pre-release sam izbjegavao bilo kakva press ili marketing za igru, leakove sam također srećom uspio zaobić. Nisam pogledo trailer od 2018. gameplaya! I bokte kako se isplatilo, iako sam bio jako skeptičan da će mi igra doć do razine originala prešla ga je by a mile. Ono što sam bio siguran jest da igra neće bit impactful kao original, al meni se čini da bude. AAA razina igara je ponovno podignuta, ND je masterclass u ovome. Storytelling igara je podignut, nadam se da će kroz godine sada dolazit igre kroz koje osjetimo priču kao u ovoj igri!

Nije savršena igra, al je najbliže tome što sam vidio. I želim reć da skroz razumijem zašto su ljudi toliko divisive u vezi igre. Neće svima sjest choice koji su napravili za igru i to je u redu po meni. Ne mora vam se svidjet, nije se ni meni u djelovima, ali sam cijenio priču koju su mi htjeli ispričati i koju su htjeli da iskusim.
          Jebote toliko pričam o njoj da ju idem odmah platinumirat, obično second playthrough pričekam dok mi se slegne i ovaj put sam mislio i za PS5 ga replayat, al sada simply želim usisat sve te detalje!

Vidim da nešto pišete o temi za ljude kaj su prešli igru, pošto kanim ponovno preć igru volio bi tamo shareat kako nalazim cool detalje. Jedan sam nedavno sazno koji mi je po pitaj boga koji put već spustio suze, trebate to znat ako niste sami skužili ❤️