Prva pomisao mi je bila da je ovo početak nagrada koje će dobiti. Al i serija i Part 3 odgovaraju.
The Last Of Us Part II
Ja imam osjećaj da će bit Part III. S njim završit franšizu i onda se okrenut na novi IP. Kako je Part II završio pa moraju napravit nastavak.
- Uređivano
Excommunicado da alnece to jos za 5-6 god vjv pred kraj ps5ere
escoban Moguće, haha. Nadam se što prije.
Sony je napravio TLOU 2 trailer iz Abbyene perspektive i vrhunski je.
Tko nije igrao, oprez, također je krcat spoilerima.
Dakle sve se svodi na to da je u biti Abby glavni lik The last of us igara.
Znači, sve one emocije i problemi, sve dobro što je igra dala, a igra je ako ne najbolja na Playstationu onda u top 3, nebitno, negativno i prisilno zaboravljeno.
Sve što sam znao i proživio u prvom dijelu nije više bitno jer je to samo uvertira za Abbx. Abby je jedan od najgorih protagonista u igrama uopće.
Užasne kretnje u igri, izgleda da ne znaš jel muško il žensko, ženska lakog morala, bez karaktera i ikakve povijesti, arogantna, bahata i ufurana, apsolutno nepotreban lik po meni.
Veliki fail je ovaj zaokret po meni. Otišli su u sasvim krivom smjeru, trebali su, ako već idu prema tome, prikazati to sve na drugi način. Gdje bi i mi igrači bili zadovoljni a ne samo Druckman. Po meni nastavak legendarne i epske igre koji nije trebao postojati.
Nadam se da nisam nekome spojlao ako nije igrao.
Ma ni nemojte igrat, nema smisla. Ubit ćete jedno divno sjećanje u sebi i pobuditi mržnju gdje ona to nikada nije trebala biti.
Cim je jefan takav lik u igri napravio takvu turbulenciju, nerado cu ovo rec, al brijem da cu morat odigrat igru.
Pas mater
yakuza_stinger
Ak ti je prvi dio iole dobar, nemoj.
- Uređivano
Sad but true i ne samo to što je Aby bezveze. Nego ni Ellie nije ni blizu simpatična ko u jedinici.
- Uređivano
yakuza_stinger jelda?
Stvarno je fascinantno koliko je ova igra polarizirajuća, koliko mržnje i snebivanja izaziva kod nekih, a koliko oduševljenja i pohvala od drugih.
Po ne znam koji put, svaka čast Naughty Dogu, svaka čast Druckmannu. Kapa do poda na ideji i realizaciji, ali i hrabrosti u ostvarivanju i jednog i drugog! Igra je tehnički, narativni i emotivni masterfuckingpiece. (Meni).
- Uređivano
Meni je igra savršena u svemu osim tog aspekta s pričom jer mi je jeftin i ne sviđa mi se taj smjer. Život nije crno-bijel i to je igra savršeno dočarala, ali meni je draže u filmovima, serijama, igrama, knjigama da stvari ipak budu crno bijele, da se zna tko je dobar, a tko zao i to je to. Ali samom gameplayu, zvuku, grafici, fizici i svemu ostalom rijetko koja igra može prismrditi i to treba respektirati.
Dosta dobar video.
Excommunicado yep sve stvar perspektive
Igra je okej, i tko zeli, nek ju odigra, tko ne, ne mora.. Svatko ce dati svoju ocjenu kada ju prodje.. ja jos nisam, i negdje na pol puta sam.. Ali, svatko ima svoje misljenje, i po tome, ne treba suditi o igri.. Svasta se pisalo i za Ghost of Tsushimi, a igra je za mene, pre odlicna..
Ma znao sam da će salve svega bit ovdje ali ja sam još uvijek razočaran sa igrom i s tom njihovom jeftinom predstavom.
Sjetite se samo onog igrokaza kad su pokazali Joela na onoj presici gdje su svi doslovno popadali od sreće jer ćemo imati Joela u nastavku, da moći ćemo s njim igrati!
Jeftino i prejeftino.
Al gejming sve više ode u kur... pa ništa nije čudno, ali to je druga priča doduše...
Kikiller I mogli smo igrat s Joelom. Nisu lagali.
Btw, ono što si vjerojatno htio reći, a i oni što često Chono navodi kao kriminalni grijeh, su lažni foršpani. Budući da Naughty Dog svojim pristupom i realizacijom, ali najviše - naglaskom na narativni segment, ozbiljno koketira s filmskom industrijom, ovakav pristup "lažnog" reklamiranja nije ništa novo ni ništa negativno. To su djela kod kojih je radnja jedan od temelja igre i mnogi ljudi ne žele ni gledati foršpane i izbjegavaju ovakve topice kako si ne bi uništili vlastito iskustvo konzumiranja igre.
I Disney je u svojim Marvel filmovima imao lažne trailere da nas navuče na krivi kolosijek pa da budemo iznenađeni nakon što actually probamo.