wooddiebone Onda si i ti homofob jer si se dotakao čak i religije što ju nitko nije spomenuo. Ne voliš religiozne ljude ili ti smetaju. Misliš da su zatucani sa nekim svojim stavovima što nema veze sa vezom. Čovječe dragi moraš naučiti prihvatit tuđa mišljenja i stavove. Ali vidim da ti to nije jača strana.

TITANXIS Onda si i ti homofob jer si se dotakao čak i religije

Giphy - can you believe this jessica williams GIF by 2 Dope Queens Podcast

TITANXIS Ne voliš religiozne ljude ili ti smetaju. Misliš da su zatucani sa nekim svojim stavovima što nema veze sa vezom. Čovječe dragi moraš naučiti prihvatit tuđa mišljenja i stavove. Ali vidim da ti to nije jača strana.

Ne smetaju mi religiozni ljudi, smeta mi religija i mržnja koju sije već stoljećima po svijetu, a sve to preko leđa onih najugroženijih.
    Ali to nije tema i ne bi se htio niti uvlačiti u religiozne rasprave.

Ja znam cijeniti tuđa mišljenja, ali ovdje su se neke stvari postavljale kao činjenice, a ne kao mišljenje tako da sam na to odgovorio i dao kontraargumente.
    Nikakve povratne kontraargumente nisam dobio nego samo opet neke tvrdnje koje ne potkrepljuje ništa osim neke zastarjele dogme koju određeni dio ljudi bezkompromisno prati iako nemaju jedan racionalni razlog zašto.

Ako si dobra osoba, trebao bi željeti sreću svima, a ne samo onima koji zadovoljavaju neku tvoju sliku prihvatljivog.

Propao ND, propao serijal, više nitko neće govoriti o ovoj igri...oh wait, HBO serija

wooddiebone

Ovaj tvoj post zalijepit u pravila foruma na svim forumama, kada se bude spomenulo guranje takvih stvari u igre! Bravo vudidibone

Nexus ovo bi moglo bit top serija , za razliku od uncharted filma koji smrdi na fail

Pomelo konkurenciju

Sve ostalo bi bilo iznenadenje i nepravda 😉

It's just the beginning!
      (misli li na part 3 ili seriju ili oboje?)

Prva pomisao mi je bila da je ovo početak nagrada koje će dobiti. Al i serija i Part 3 odgovaraju.

Tzereen PARTIII tesko ,sad je naredu novi IP ili uncharted nastavak vjv misli na seriju

Ja imam osjećaj da će bit Part III. S njim završit franšizu i onda se okrenut na novi IP. Kako je Part II završio pa moraju napravit nastavak.

7 dana kasnije

Sony je napravio TLOU 2 trailer iz Abbyene perspektive i vrhunski je.

Tko nije igrao, oprez, također je krcat spoilerima.

Dakle sve se svodi na to da je u biti Abby glavni lik The last of us igara.
          Znači, sve one emocije i problemi, sve dobro što je igra dala, a igra je ako ne najbolja na Playstationu onda u top 3, nebitno, negativno i prisilno zaboravljeno.
          Sve što sam znao i proživio u prvom dijelu nije više bitno jer je to samo uvertira za Abbx. Abby je jedan od najgorih protagonista u igrama uopće.
          Užasne kretnje u igri, izgleda da ne znaš jel muško il žensko, ženska lakog morala, bez karaktera i ikakve povijesti, arogantna, bahata i ufurana, apsolutno nepotreban lik po meni.
          Veliki fail je ovaj zaokret po meni. Otišli su u sasvim krivom smjeru, trebali su, ako već idu prema tome, prikazati to sve na drugi način. Gdje bi i mi igrači bili zadovoljni a ne samo Druckman. Po meni nastavak legendarne i epske igre koji nije trebao postojati.
          Nadam se da nisam nekome spojlao ako nije igrao.
          Ma ni nemojte igrat, nema smisla. Ubit ćete jedno divno sjećanje u sebi i pobuditi mržnju gdje ona to nikada nije trebala biti.

Cim je jefan takav lik u igri napravio takvu turbulenciju, nerado cu ovo rec, al brijem da cu morat odigrat igru.

Pas mater

Kikiller

Sad but true 🙁 i ne samo to što je Aby bezveze. Nego ni Ellie nije ni blizu simpatična ko u jedinici.

yakuza_stinger jelda? 😆
              Stvarno je fascinantno koliko je ova igra polarizirajuća, koliko mržnje i snebivanja izaziva kod nekih, a koliko oduševljenja i pohvala od drugih.

Po ne znam koji put, svaka čast Naughty Dogu, svaka čast Druckmannu. Kapa do poda na ideji i realizaciji, ali i hrabrosti u ostvarivanju i jednog i drugog! Igra je tehnički, narativni i emotivni masterfuckingpiece. (Meni).