Isto i kod mene i frenda..treniramo u gymu i razmisljamo o igri
The Last Of Us Part II
E to je onda igra.
Koja je fora s tim isključivanjem listen moda?
weky
Neki ljudi vole igrati bez HUDa i ikakvih pomagala, a listen mode ti pokazuje otprilike neprijatelje kroz zidove. Poštujem da postoje i takvi pojedinci, ali mislim da nije veliki problem ak doslovno možeš zaboravit da taj listen mode postoji. Nije da ima trophy koji dobiješ ako pređeš igru bez toga pa da je bitno. I ako ga stisneš slučajno, lako makneš prst sa tipke.
Al da su mogli ubacit to, mogli su.
Mogao se isključit u jedinici, to mi je najveći problem.
Baš sam jedinicu krenuo prije jedno mjesec dana taman da riješim opet prije dvojke i kažem burazu isključuj mi taj wallhack neću s tim igrat. On mi kaže “pa nemoj stiskat tipku i tjt”, reko samo ti to meni isključi jer ne želim uopće pomislit na to.
mislim trebali su dodati achievment da igraš na najvećoj tezini bez listen moda ili generalno bez listen moda.
Brijac jer ne želim uopće pomislit na to.
doslovno. mozes ti igrati da ne pretisces ali citavo vrijeme znas da je jebeno tamo. kao da igras minecraft a creeper te jebeno gleda iza ugla.
- Uređivano
A nije wallhack kad ta stvar gotovo ničem ne služi u TLOU 2. Baš je full beskorisan bez hrpe nadogradnji.
To inzistiranje na isključivanju je više glupiranje nego stvarna želja i potreba.
fensisuperstar
Pa al ne bi isto tako zna i da je opcija tamo?
A fakat je beskoristan u dvojci.
Krećeš se brzinom ne krećeš, a domet mu je metar i pol.
Bolje čujem sa dobrim slušalicama.
Shooter vec kad igra ima toliko jebenih opcija inside zasto ne bi imao i gasenje toga.
- Uređivano
Baš je full beskorisan bez hrpe nadogradnji
Da, ali s obzirom da nadogradnje moraš rješavati po redu, upgradeaš ga samog po sebi.
Uglavnom, ako sam ga 5x stisnuo, puno sam reko. Bezveze mi ga je koristit.
Moožda se mogu složiti da igra djeluje malo prerazvučena, trenutno (sredina Day 2) nemam neki osjećaj da napredujem sa pričom.
Makar, dijelom je to i zbog toga što nema zgrade koju ne pronjuškam (i sa tim načinom igranja mi već fali nekoliko collectibilsa,, lol... Pa kud ih stavili...)
fensisuperstar
Pa opcije su uvik dobre naravno. Samo kažem da svakako biraš ne koristit, pa u ovom slučaju ne vidim neki problem u nepostojanju konkretne opcije. Ali dobro.
- Uređivano
Na nekih 10-ak sati sam i zanimljiviji su mi
Al meni baš nije jasno to žuganje za listen. Danas svaka druga igra ima neki "detective mode" i označivanje svega i svačega u igri pa nikog nije briga. A nije TLOU bome ni neka HC survival igra pa da sad se ne uklapa, zapravo je baš odlično osmišljen i implementiran dio igre.
Mislim da igra nije baš toliko ogromna koliko mi razvlačimo. Onako vjerovatno zaturaš glavu u svaku vlas trave po 13 puta. A nekad vjerovatno i preletiš preko nečeg očitog da ni ne skužiš, prompt za interakciju malo kasni, a stvari se dosta lako stope s okolišem.
Ne kužim ovo što su već prošli, kaže satnica 21h, vjerovatno i dosta više ako ne broji pauze, retry-ove, cutscene i slično pa mislim da sam na nekih pola igre, malo više.
Ma dobro, svakom na izbor.
Realno, ak je netko u blizini iza zida, vidiš ga, što mi djeluje bezveze, nije da Ellie ima neke moći da može to izvodit.
U svakom slučaju, u jedinici sam ga isključil, tu ga ne koristim. Svakom njegovo.
Lažem... Jesam 5-6x, al 90% vremena zaboravljam da postoji.
Nije namjerno zavlačenje... Radim kak si i reko, ponekad i bespotrebno, al to je moj način igranja. Ne mogu proć pored zgrade a da ju ne očistim, jednostavno ne ide.
I usput porazbijam sve prozore,, samo da taj zvuk čujem .
Pa takve se stvari ubacivaju za casual gamere kojima je i na easy pretesko pric igru
Nije istina. Bar ne u ovom slučaju. u TLOU je to core mehanika i ne pomaže dovoljno da bi ti olakšala igru nego kao prostorni orijentir.
Nevjerojatno koliko je igra ljepša kad se igra po danu i suncu, a ne sumraku/mraku i kiši. Skoro ko dvije različite igre.
Skoro sam na 18h i također imam filing da su igru malo nepotrebno razvukli. Jer je bilo dosta dionica di se ništa bitno nije dogodilo.