fatamorgana
Nešto nisi skupio.
Kad sve skupiš, onda se precrta upitnik.
The Last Of Us Part II
Meni je jednom i dalje bio upitnik dok se nisam malo udaljio od lokacije pa je Ellie rekla nešto u stilu da je riješeno i prekriži.
Jebate bas me zanima kakav ce bit MP , battle royal se uklapa u ovu atmosferu vrhunski!
Fucking hell, nisam znao da se ovo može
Ma je, i ja sam par puta skočio random na glavu i falilo mi je to, dok nisam skužio da ti igra ne da ni tutorial, ni prompt. Treba stisnut kocku u zraku.
Igra je dosta pokupila od Uncharteda 4.
I baš mi se sviđa kaj nije objašnjeno.
Kolko toga trebamo sami skužit.
- Uređivano
Ja sam to pokusao par puta ali nije mi uspjelo. Nisam znao za kocku
Jucer je buraz izvukao slucajno pusku blizu stola i porusio salice koje su bile na njemu. Mala stvar, ali meni puno znaci kada vidim da je sve objekt s fizikom
chono7
Reci mu da proba to kraj Clickera napravit
Nisam spominjao ništa, ali s obzirom da se radi o maaloj naznaci nečeg, stavio sam spoiler tag.
Pitanje se odnosi na one koji su vidjeli leakove.
Znači, samo želim kratki odgovor, bez ikakvih objašnjavanja... Pričat ćemo kad završim igru.
Ajde,, please, za one koji su vidjeli leakove prije izlaska igre i predviđali zadnje smeće i slično (bwahah... Sorry, lol...).
Da li je događaj kojeg vidimo u prvih par sati igre razlog tome, ili ima još nešto prokleto kontroverzno?
Bez ulaska u polemike il spoilere, samo ukratko odgovor.
Thanks
Samo to
Tuhy Nije spoiler samo odgovor na tvoje pitanje.
Solid_Snake
Meni je najbolji dio tog gifa šta zapravo trusneš po podu na kraju, odma puno realnije djeluje.
Znači svi "objektivni" reviewovi navode loš writing kao manu igre.
LOŠ WRITING!
Ljudima se ne sviđa što se dogodi u tih prvih par sati i onda pokušavaju naći apsloutno bilo što čime mogu objasniti tu negativnu emociju.
Znači radi se o ljudima koji ne znaju interpretirati ono što im se u mozgu događa.
Površni odgovor na tvoje pitanje je da.
Sori, znam da nije meni pitanje namjenjeno, ali proučavam apsolutno sve vezano za ovu igru već neko vrijeme, a 25 sati koje imam u igri mi je samo potvrdilo te teorije.
Naravno, ostavljam igri do samog kraja da me prebaci na tu "prosvjetljenu" stranu, ali za sad ne znam što bi u igri morali napraviti da se to dogodi.
- Uređivano
Čovječanstvo treba kolektivni restart.
Thanks na odgovorima.
Meni je ovo igra generacije. Mislim da sam tek na pola, ali nerealno i neuvjerljivo mi zasad zvuči tvrdnja bilo koga da je ovo LOŠE pisanje.
Neki događaji nam se ne moraju nužno svidjeti, ali ovo je trenutni vrh u igrama. Al ok, možda mi se mišljenje promjeni do kraja.
O priči i razvoju događaja bi mogao pisat i pričat danima. Osim prve igre ne znam je li još neka to postigla na ovolikoj razini, tako da je to uspjeh samo po sebi. Jedva čekam preći i otvorit si pristup tajnoj temi. Vidim da je već poprilično aktivna.
- Uređivano
Ma ljudi si prokleti pekmezici, a debela vecina tih koji pljuju su ljudi koji su se ubacili na bandwagon bez da su igru odigrali. Zao mi je kaj su se djelovi igre leakali, zanima me kak bi bilo prihvaceno da se apsolutno nis nije znalo unaprijed.
Apsolutno razumijem da nece svima sjest prica, ocekivao od sekunde kad je najavljen nastavak, ali bacat nule jedinice itd i nazivat pricom smecom i gameplayeom OUTDATED je krajnje apsurdno.
Jedva cekam da se uhvatimo svi spoiler teme, pisat ce se tu mjesecima jos.
Igra je fantazija, nisam znala koji su spojleri pa sam još više bila iznenađena nekim događajima. Iskreno ne pamtim kad sam imala toliko različitih emocija tokom igre. Znala sam da me očekuje nešto posebno i sad nakon prespavane noći poslije emotivnog vrtuljka još više cijenim ovu igretinu i jedva čekam da krenem new game+