zontra
Koliko se sjecam koristio sam strelice jer mi je lakĆĄe bilo tako. Ovo sto se tice valley i lagoon staza je stvar prakse. Jednostavno moras dobit taj osjecaj kad prelazis sa jedne podloge na drugu gdje se mjenja osjetljivost skretanja i svega i da znam da nekad zna bit frustrirajuce, ali samo igraj i past ce kad tad. Teska je platina necemo se lagat, ali da se uz praksu sve. Ja sam uz trackmaniu igrao uncharteda jer sam morao kombinirati sa nekom igrom zbog toga ĆĄto bi me neke staze nakon nekog vremena raspizdile, ali onda kad uzmes pauzu i mislis ko ce sad to proc nakon toliko neigranja uspijes u pola sata nesto sto nisi mogao 5 sati. To je nesto cudesno.
Ja sam vec tjedan dana, nesto vise od 10 sati na jednom te istom trialu u SF4 i gubim tu konzistenciju i konstantu, volim igru, bas me primila dosta ali cini se nemogucom jer je igra brutalno teska, jos pogotovo ako igras na joysticku i javlja mi se isti problem ko tebi u Trackmanii i onda mi je ovaj lik s kojim sam boostao ( skupio je platinu u 12 godina povremenog igranja ) rekao da sam bio u pravu kad sam mu rekao da se sa voljom da svaka igra proci samo postoji jedan problem, a to je da ljudska strpljivost nije beskonacna, ima granicu. I onda samo pustis, igras nesto drugo, radis nesto drugo, vratis se onako samo pola sata dnevno pa probas i dode samo od sebe.