Platina #18 FIFA 15 (PS3)
Platina nije preteska osim(ea na*ebem van se svog po spisak sa vasim usranim animacijama za gol,kaj ovdje a pogotovo na ps4)
Ovo mi je ujedno prva platina na ps3
🏆 PSN TROFEJI 🏆
Platina br. 24 - LEGO Marvel SuperheroesA jebate vise, na cemu si ti, sta konzumiras? Jesi nasa ono bijelo ispod sunki? :-P
Platina br. 25 - The LEGO Movie-Videogame
Platina br. 26 - Far Cry 3
Dok ja jednu platinam ti dvi/TRI...onda ce se meni ic nesto govorit
Evo i od mene Bastioncek...solidna igra mada mi je Transistor zbog soundtracka, price i samog settinga puno bolji, doduse Bastion ima bolji gameplay, no kako god obe su izvrsne i isplati se odigrati, stavljena je u library pa ako netko hoce navalite :-D
#186 - Bastion

[deleted]
BRAVO ZA DJEVOJKU.... : :
btw-meni još jedan fali za Bejeweld 3 100%
Nema platine al mi žao nijeeee
Poker night 2 100% Lagano dodjes do 100 posto,al mi je retardirano kaj nisu stavili online igranje protiv drugih igraca nego mozes samo protiv kompjutora igrat.
Pacman chapionship edition dx 100% nije mi niti jedan trofej stvarao problem.
Soul calibur V sve teske trofeje sam osvojio, jedino mi ostaje grindanje do 100 levela i neka 2 lagana mislim za obranu i jos nesto. Neznam bas dal ce mi se dat grindat, tek sam na 61 levelu. Ima ko platinu Soul calibur V?
Pozdrav ekipa.
Ne znam jel tko napomenuo vec u topicu ovom, ali ako nije, cisto da znate, mozda vam i pomogne.
Od prije godinu dana TA je otvorio stranicu dediciranu za PS trofeje isto.
Doticnu mozete naci na http://www.truetrophies.com/ , cak se povezati i sa ekipom koja je od prije na TA.
Tamo lako mozete naci ekipu za one trofeje koji zahtjevaju co-op ili multiplayer, kao i gro solutiona ili guide-ova.
GL HF
Kud svi turci...
#126 - Dragon Age: Inquisition (PS3)
Fantastična igra, 90-ak sati guštanja i liječenja okp-a čišćenjem svakog markera na mapi. Nightmare težina zna biti frustrirajuća sve do specijalizacije, a i tu je par potencijalnih glitchavih trofeja. Od onih na koje sam naišao Dragons' Bane sam riješio loadanjem sejva i ponovnim ubijanjem zmaja dok sam zbog šugavog Pathfindera morao napraviti novog lika i uspostaviti novi kamp u Hinterlandsima.
Uglavnom, ništa strašno. 8)
hahaha kako si znaoPlatina br. 24 - LEGO Marvel SuperheroesA jebate vise, na cemu si ti, sta konzumiras? Jesi nasa ono bijelo ispod sunki? :-P
Platina br. 25 - The LEGO Movie-Videogame
Platina br. 26 - Far Cry 3
Dok ja jednu platinam ti dvi/TRI...onda ce se meni ic nesto govorit
Evo i od mene Bastioncek...solidna igra mada mi je Transistor zbog soundtracka, price i samog settinga puno bolji, doduse Bastion ima bolji gameplay, no kako god obe su izvrsne i isplati se odigrati, stavljena je u library pa ako netko hoce navalite :-D
#186 - Bastion
Nakon skoro 60h u drugom prelasku Xillia 2 sam za sada digao ruke od platine. Jednostavno mi se neda izgubiti još 20 - 30 sati na farmanje nekih titlova, samo zato jer se idiotu koji je osmišljavao trofeje na pamet došla dijabolična ideja o stavljanju apsurdno bespotrebno velikog broja istih, potrebno da bi se osvojio trofej. Ako u dva fakin prelaska forsiram chain arte i skupim ih jedva 1700, za koj' (peeeep) ih za (peeep) trofej mora biti čak 4500??? I sve ostale arte, koje su potrebne za trofeje, kroz normalno igranje ih se skupi u dva prelaska 50 - 100, ali za trofeje mora svaka po 450, fak je. I za svaku lupi par sati bespotrebnog grindanja, ali fkt bespotrebnog. A o Linked chain artes ili štogod...u dva prelaska jedva 20 ih sklepao (ok, nisam se baš ni trudio), za trofej 1750. Ma fak of...
Jedno je skupiti sve i namučiti se, ali ovo je čisto bezobrazno i nepotrebno pretjerivanje.
Platina #19
Spare parts
Lagana platina,mozak na pasu i drmaj :)
#19 - Driveclub. Platina nije teska al mi dosadilo ic ovo do 50 levela.
#50 Wonderbook: Walking With Dinosaurs
Uzevši kratki predah od Xillia 2, platinirana ova simpa Move igra sa dinosaurima. Igra 7/10, osvježih (ne)znanje o dinosaurima, platina 2/10. Jedino je "teško" bilo borbe, jer se najčešće moralo vikati i režati u mikrofon pa valjda susjedi misle da sam prošao s mozgom.
Sada hvatam Xillia 2 platinu, a nakon nje GRID Autosport te (MOŽDA) Dead Space trilogiju (bilo je i vrijeme da se uhvatim više tog serijala).
Dead Space će ti i ostat na "možda" :
Dead Space će ti i ostat na "možda" :Zašto? Čitao sam da je najteža težina brutalna, zbog toga?
Zato jer imaš trofej (u dvojci) da prijeđeš igru sa tri sejva, a smrt te vraća na zadnji save...a momentata di možeš riknut samo tako ima na bacanje.
A i zato jer si trophy kuja i više voliš listu trofeja filat ovim laganima nego da gubiš živce na izazovnijima
Zato jer imaš trofej (u dvojci) da prijeđeš igru sa tri sejva, a smrt te vraća na zadnji save...a momentata di možeš riknut samo tako ima na bacanje.A Tales serijal? Vjeruj da je to teško i izazovno. Al dobro, kuja sam, volim lakše igre. OK. Fine. F u.
A i zato jer si trophy kuja i više voliš listu trofeja filat ovim laganima nego da gubiš živce na izazovnijima
Dugotrajno ne znači i teško :) ;)
Resistance 2 ili Rainbow Moon su primjeri dugih a lakih platina. Sve zavisi da li si spreman uložit 100+ sati za neki grind trofej (10 000 killova u R2 ili level 500/100h igranja u RM)
Gran Turismo 5, Warhawk, Ninja Gaiden 2 (Destiny?) su primjeri dugih ali i izazovnih.
Nisam ja omalolažaval tvoje trofeje il nešto, netko ima volje, živaca i vremena (i skilla ), netko nema, kaj je čist ok.