Fenix

Misliš u smislu psovki ili neobičnih zahtjeva / upita?

Jbga, ne smijem direktno stavljat slike tih razgovora, al da, ima svega.

Meni je među jačima bio lik otprije par godina kojeg je kolegica na helpdesku tražila slike oštećenog uređaja, i frajer slika i u dnu slike mu vidiš stopala i dignutu ćunu 😄😄. Očito je volio grubo 😁

Baš sam u dilemi. Jer ispada da je C4 trenutno bolja kupovina od Bravie 8. Sva sreća da više nemam para, jer ne znam što napraviti.

6 dana kasnije

@Picek

Moglo bi se proširiti sve zavisi od udarca i oštećenja, ima li vidljivog udarca oštećenja ako nema vidljivog oštećenja, ima više od 12 mrtvih piksela kontaktiraj LG reci samo se pojavilo 🤣🤣, pa reklamirati TV 😋, samo da te Brijač ne prijavi serviseru 😁🤣, ili da nemamo servisera ovdje!

Picek ne postoji. Kod mene je takav 1760e.

➡️ Moze li se ikako ugasiti samoiskljucivanje na LGu? Npr. stavis LG u kafic a on se ugasi sam svako par sati. 🤡

Tzereen kod tog modela mi se ne sviđa činjenica da treba ići na zid, odnosno stalak se prodaje odvojeno ako se ne varam. TV mi treba biti na stalku na regalu, nikako na zidu.

Picek da, ovaj dolazi za montiranje na zid. Meni to zapravo baš paše, ali razumijem da ne paše svima.

Uzmi onda C4.

solidmerlin ➡️ Moze li se ikako ugasiti samoiskljucivanje na LGu? Npr. stavis LG u kafic a on se ugasi sam svako par sati. 🤡

Imaš na svakom tu opciju, odnosno trebala bi biti.;D

Picek

Ovako imas c4 ili samsung s90c ali on ti je proslogodisnji model pa neznan di ga jos ima. U gamingu modu ti ne smanjuje brightness.

Ili ako ces najbolje to je g4

Do neke velicine neznan koje ali mislin 65 dolazi sa stalkom za zid ili normalnim. Guglaj

Miro

Nažalost Miro kod nas smiješne trgovine većina nude zidni kod 55" i 65" a ne i stolni stalak!

solidmerlin

Onda kod tebe nije kao Picekov koji planira ono kad si odgovorio moj je takav za 1760€, odmah sam mislio da imaš C4, a sad G4 neka još bolje 😁, jer Picek je spominjao C4 a ne G4!

JoelDrake ne, ja sam se pogresno izrazio. To su kod mene cijene u BiH.

A ja imam C4 za 1760e. Nisam htio G4 za 2500e a mala razlika sa C4, po meni. U HR su drugacije cijene i nize.

Dakle LG

HR              BiH

65C4 - 1500e. ______ 65C4 - 1760e

65G4 - 1860e. ______ 65G4 - 2500e

Jel treba biti jeftinije u EU?

JoelDrake

Jebiga to stvarno neznan znan da sa 75 ne dobivas nista

Evo mala uzela sebi taman joj spojio

Miro

Za 77" ide zidni nosač uvijek, za 55" i 65" ima opcija biranja bar u Njemačkoj ali ne kod nas izgleda jer većina nude zidni uz 55" i 65"!