Meni je žao šta nisam uzeo 70 ili 75!

65 mi se činio ogroman, ali sada kada je sve gotovo TV je malen….

Da, ja sam se uvjerio da 120" preko cijelog zida nije preveliko. Samo je pitanje rezolucije i kvalitetnog sadržaja. Projektor rješava stvar uz ogroman minus da soba uvijek mora biti skroz zamračena.

doktor1

Niko nikad nije i nece kupiti tv i reci da je prevelik, samo moze biti mali.

Ako si ogranicen sa komodom ko ja onda jebiga kupujes ono sto ce stati.

Koliko ti novci dopustaju toliko velik tv kupis i to je to a one gluposti sa koje daljine gledas i to su jedne od najvecih gluposti ikad.

A najvece su mi gluposti kad cujen kako neko kaze da jebes vid sa tolikom televizijom na tako blizu i onda nastave čoriti u mobitel

doktor1 Ja gledam 65" s 3 metra i zadovoljan sam.

Ali slažem se s Mirom. TV ne može biti prevelik.

Može jer moj nije stal u okvir regala i prokleo ga taj čas pa sam ga smjestil u spavaću a iz spavaće starog u dnevnu.

TITANXIS Tvoj slucaj je slucaj premalog ormara, a ne prevelikog televizora. Slusaj decke sto kazu 😃

doktor1 Dva metra. malo više

TV ti je taman za tu udaljenost i sigurno nije malen, ali uvijek može biti veći.

foggy

TV od 102 cm je onako za gaming taman za mene u spavaćoj a mislio sam ga imat u dnevnoj ali jebiga.

Ugurao bih ja njega nekak u okvir ormara jer taman mi i još ostane lufta sa strane ali ima ogromno podnožje koje bi bez frke podnio kip slobode.

EDIT: pardon, nije 102 već 109 cm a to je oko 43 inća.

Kako vam funkcuonira gledanje na te mobitel televizije

Jeli to gledate sa 30cm?

Ili gledate iz daljega ali sa dvogledom?

He he sirotinjo i bogu si teška 😃

13 dana kasnije

Ima netko iskustva sa Hisense U8K televizorima?

Pronašao sam finu akciju za 65" model, i po specifikacijama, garanciji i cijeni mnogo mi je pristojan deal, ali sam slab sa poznavanjem Hisense uređaja generalno.

Možda neka bolja alternativna sličnog cjenovnog ranga?

TCL vjv. Taj dvojac nudi najviše za obično uvijek manje novca u odnosu na ostale.

Raziel

Hisense ti zna imati problema u gamingu, nije loš ali TCL ti je generalno bolji ako gledamo panel i odziv istog.

Raziel Ima netko iskustva sa Hisense U8K televizorima?

Nemam sa U8K ali imam sa U7KQ i odličan je…ako ti ne smeta VIDA za EU tržite koja ima ograničenje po pitanju aplikacija u odnosu na google ili android tv

Nakon TCLa sa GoogleTV-om taj šugavi VIDAA mi je nepojmljiv!
            Tri aplikacije i to je to. Naravno, karikiram, ali ono, baš ograničenj OS.

A meni se Hisense i znao zaledit.

Pa eto vijećam već par dana sam sa sobom.

Imam nekih okvirnih 1250 eura budžeta za uzeti novi TV, i dilema mi je da li da uzmem OLED od 55" u tom cjenovnom rangu (u tom slučaju bi i prešao malo preko budžeta), ili išao na neki QLED od 65".

Svaki savjet bi mi svakako dobro došao.

Ja sam uzeo TCL 65C809 za 830 eura, (sada je oko 1150) i ja sam zadovoljan.
              Mislim, slika je fantastična, igre izgledaju i rade vrhunski i definitivno preporuka. Nisam od onih da ću ići rastavit TV i brojat lampice iza ekrana i slično.

· Mini LED tehnologija
              · QLED 144Hz Full Array Local Dimming panel
              · 4K Ultra HD rezolucija
              · 1300 nita svjetline
              · HDR 10+ / HLG / Dolby Vision IQ kompatibilan
              · Game Accelerator 240Hz FHD
              · Onkyo Dolby Atmos 2.0 audio sustav
              · Google TV
              · Google Assistant bez ruku
              · Kompatibilan s Alexom

Malo se kalibrira po nekim savjetima na internetu, iz mog iskustva ne svima, jer ako XY na internetu odluči da MORAM isključit "dinamičnu boju" ili "dinamično mapiranje tonova" jer tako nalažu knjige, a ja kada igram Uncharted 4 ili ALan Wake 2 i uz te opcije slika i igra izgledaju par koplja bolje…. Zar je potrebno slušati svakog?

Sve u svemu, preporuka