Savjeti oko kupovine TV-a
- Uređivano
ovo je već drugi put u roku 3 tjedna na redditu da je netko mislio da mu je tv neispravan, jer nije skinuo zaštitnu foliju s ekrana.
Zar mu stvarno nije bilo sumnjivo da su mu pixeli crkli baš u obliku slova FY?
Koliko li se samo radnici u trgovinama moraju s ovakvima prepirati, jer im ljudi vraćaju ispravne televizore.
milicevic87 Zar mu stvarno nije bilo sumnjivo da su mu pixeli crkli baš u obliku slova FY?
Garant je mislio Fuck You.
Jedva svoj skinuo sa C4. Tj jedva zapoceo guljenje a onda ide.
milicevic87 Koliko li se samo radnici u trgovinama moraju s ovakvima prepirati, jer im ljudi vraćaju ispravne televizore.
Gledam takve tickete skoro pa na dnevnoj bazi.
Još da normalno pita, nebi niš reko, al takvi upiti redovito idu sa popratnim "Pička vam materina nesposobna, prodali ste mi neispravan tv!!! .
Misliš u smislu psovki ili neobičnih zahtjeva / upita?
Jbga, ne smijem direktno stavljat slike tih razgovora, al da, ima svega.
Meni je među jačima bio lik otprije par godina kojeg je kolegica na helpdesku tražila slike oštećenog uređaja, i frajer slika i u dnu slike mu vidiš stopala i dignutu ćunu . Očito je volio grubo
Baš sam u dilemi. Jer ispada da je C4 trenutno bolja kupovina od Bravie 8. Sva sreća da više nemam para, jer ne znam što napraviti.
- Uređivano
Moglo bi se proširiti sve zavisi od udarca i oštećenja, ima li vidljivog udarca oštećenja ako nema vidljivog oštećenja, ima više od 12 mrtvih piksela kontaktiraj LG reci samo se pojavilo , pa reklamirati TV
, samo da te Brijač ne prijavi serviseru
, ili da nemamo servisera ovdje!
Da li postoji nešto bolje od LG 65C4 za cijenu od 1500€ (toliko dođe LG sad na akciji)?
Picek ne postoji. Kod mene je takav 1760e.
Moze li se ikako ugasiti samoiskljucivanje na LGu? Npr. stavis LG u kafic a on se ugasi sam svako par sati.
Picek dodaj 350 eura i uzmi ovo
solidmerlin
Moze li se ikako ugasiti samoiskljucivanje na LGu? Npr. stavis LG u kafic a on se ugasi sam svako par sati.
Imaš na svakom tu opciju, odnosno trebala bi biti.;D
Zero mislio sam da sam namjestio to davno. Pogledacu opet
- Uređivano
Postoji za samo 100 eur više G4 za 1860 !
- Uređivano
JoelDrake ovako je u BiH