Brijac neće propadati dok ne igraš, barem moje nisu

ikral Radije prošetaj svaki dan, isto ti dođe samo zdravije.

Šetam svaki dan, radije bi sad malo ležao i virtualno šetao hehe

Brijac mislim da ti je premalo sat ili dva tjedno za ovu igru. Taman ces nesto sitno odraditi i onda zaboraviti na to. Tempo je poprilicno spor

Ono što sam ja igrao, RDR2 i GTA5.

Lagana šetnjica bez konja i motornih vozila.

Dal je netko skroz šetao ili trčao iz velegrada Los Santosa pa sve do Trevorove selendre?

2 mjeseci kasnije
    Povezano s diskusijom: [unknown discussion]
    3 mjeseci kasnije

herc super tko nije igrao, ali gledajući da je uključena u razne preplate već dugo… svejedno 5 eura je smiješno

somethingwrong

Ja sam jedan od tih koji nije odigrao. Ali, čim pojačam komp, nađe se vremena, svakako ću i to ispraviti.

Moram biti spreman za plažu.

5 dana kasnije
      23 dana kasnije

Igram nekih tjedan dana i stvarno sam pozitivno iznenađen. Očekivao sam ono što sam milijardu puta pročitao - poštara, ali priča je stvarno odlična i baš vuče da se igra dalje bez obzira što u pravilu samo ideš od točke A do točke B i tako u krug. Čak i neobavezne radnje kao gradnja ceste me vesele i baš je "feel good" kad sredim neku dionicu. Ima i malo dosadnjikavih dijelova kao što je onaj između samog početka i odlaska u onu drugu regiju, tamo me malo smorilo trčanje po planinama, ali evo u drugoj regiji je već osvježenje s nekim novim stvarima.

Ako imate kakvih tips & tricks javite, pogotovo u vezi MULE-ova.

8 mjeseci kasnije

Dolazi na SES i SEX.

Odlično! Više ljudi će dobiti priliku igrati ovu stvarno posebnu igru i studio će dodatno zaraditi što će omogućiti još veći budžet za sljedeće naslove.

Win win za svih.

StarFox_N alo, pazi malo, ako nisi mišljenja da je Death Stranding djelo belosveckog šarlatana i walking simulator ima da ti udaraju reakcije Ha-Ha-Ha

StarFox_N Odlično! Više ljudi će dobiti priliku igrati ovu stvarno posebnu igru i studio će dodatno zaraditi što će omogućiti još veći budžet za sljedeće naslove.

Prodat će se u svega 20 kopija na Xbox-u 😆