Heat meni isto tako, malo na početku dok se navikneš no na kraju jedna od najdražih igara koje sam igrao

5 mjeseci kasnije

Vrijedi li ovo igrati ako mogu svaki tjedan odigrati tipa sat, dva? Čuo sam nešto da te ceste koje se rade propadaju s vremenom pa ako tipa igram danas pa onda ne igram danima, ako će ceste do tad propadati, ne znam vrijedi li igrati.

Brijac neće propadati dok ne igraš, barem moje nisu

ikral Radije prošetaj svaki dan, isto ti dođe samo zdravije.

Šetam svaki dan, radije bi sad malo ležao i virtualno šetao hehe

Brijac mislim da ti je premalo sat ili dva tjedno za ovu igru. Taman ces nesto sitno odraditi i onda zaboraviti na to. Tempo je poprilicno spor

Ono što sam ja igrao, RDR2 i GTA5.

Lagana šetnjica bez konja i motornih vozila.

Dal je netko skroz šetao ili trčao iz velegrada Los Santosa pa sve do Trevorove selendre?

2 mjeseci kasnije
      Povezano s diskusijom: [unknown discussion]
      3 mjeseci kasnije

herc super tko nije igrao, ali gledajući da je uključena u razne preplate već dugo… svejedno 5 eura je smiješno

somethingwrong

Ja sam jedan od tih koji nije odigrao. Ali, čim pojačam komp, nađe se vremena, svakako ću i to ispraviti.

Moram biti spreman za plažu.

5 dana kasnije
        23 dana kasnije

Igram nekih tjedan dana i stvarno sam pozitivno iznenađen. Očekivao sam ono što sam milijardu puta pročitao - poštara, ali priča je stvarno odlična i baš vuče da se igra dalje bez obzira što u pravilu samo ideš od točke A do točke B i tako u krug. Čak i neobavezne radnje kao gradnja ceste me vesele i baš je "feel good" kad sredim neku dionicu. Ima i malo dosadnjikavih dijelova kao što je onaj između samog početka i odlaska u onu drugu regiju, tamo me malo smorilo trčanje po planinama, ali evo u drugoj regiji je već osvježenje s nekim novim stvarima.

Ako imate kakvih tips & tricks javite, pogotovo u vezi MULE-ova.

8 mjeseci kasnije

Dolazi na SES i SEX.

Odlično! Više ljudi će dobiti priliku igrati ovu stvarno posebnu igru i studio će dodatno zaraditi što će omogućiti još veći budžet za sljedeće naslove.

Win win za svih.