buz Genesis Nije za one koji vole zabavu. Ovo je živa dosada i napor za sada. Pac-Man remake. Hodam okolo i izbjegavam duhove.
ikral Pričam već dugo da je Kojima usro motku s ovim. Baš sam igrao malo MGS na Wii i taj Twin Snakes je mila majka za ovo. Ma i MGS V još prolazi, ovo stvarno nitko nije tražio. Ipak, ne prodajem igru i još se nadam nekom napadu mazohizma koji bi me ponukao da ju odigram.
Zero Sad kad gledam na igru s nekim vremenskim odmakom i onih 7/10 koliko sam dao mi djeluje nategnuto. Igra je trula u srži, ali opet imaš neku kompulziju da ju završiš, a onda kad vidim satnicu još bih i sebe išamarao zbog toga.
Heat Zašto je lik pijan stalno? S težim teretom moram udarati L2 i R2 svake 2 sekunde čak i dok hodam po asfaltu.
chono Heat to je najmanji problem. Kad skuzis da odradis 1km i dosao si na drugi kraj SADa, ode sva imerzija u onu stvar
Sterlok ne brini, treba ti pedeset sati za osnovnu priču bez puno istraživanja, nahodat ćeš se sasvim dovoljno 😀
Heat Uhvatila me ovisnost, a mislio sam da će mi dosaditi nakon par sati. Što više stvari otključavam sve mi je zanimljivije, jedino mi je interface loš, jedva sam se naviknuo. 😃
Fetty Heat meni isto tako, malo na početku dok se navikneš no na kraju jedna od najdražih igara koje sam igrao
Brijac Vrijedi li ovo igrati ako mogu svaki tjedan odigrati tipa sat, dva? Čuo sam nešto da te ceste koje se rade propadaju s vremenom pa ako tipa igram danas pa onda ne igram danima, ako će ceste do tad propadati, ne znam vrijedi li igrati.
Brijac ikral Radije prošetaj svaki dan, isto ti dođe samo zdravije. Šetam svaki dan, radije bi sad malo ležao i virtualno šetao hehe
chono Brijac mislim da ti je premalo sat ili dva tjedno za ovu igru. Taman ces nesto sitno odraditi i onda zaboraviti na to. Tempo je poprilicno spor
TITANXIS Ono što sam ja igrao, RDR2 i GTA5. Lagana šetnjica bez konja i motornih vozila. Dal je netko skroz šetao ili trčao iz velegrada Los Santosa pa sve do Trevorove selendre?
somethingwrong herc super tko nije igrao, ali gledajući da je uključena u razne preplate već dugo… svejedno 5 eura je smiješno
herc somethingwrong Ja sam jedan od tih koji nije odigrao. Ali, čim pojačam komp, nađe se vremena, svakako ću i to ispraviti. Moram biti spreman za plažu.