Ja sam jedan od tih koji nije odigrao. Ali, čim pojačam komp, nađe se vremena, svakako ću i to ispraviti.
Moram biti spreman za plažu.
Ja sam jedan od tih koji nije odigrao. Ali, čim pojačam komp, nađe se vremena, svakako ću i to ispraviti.
Moram biti spreman za plažu.
somethingwrong to je samo upgrade 5€, inače je prepolovljeno na 20
Fenix aha, to već ima više smisla
Igram nekih tjedan dana i stvarno sam pozitivno iznenađen. Očekivao sam ono što sam milijardu puta pročitao - poštara, ali priča je stvarno odlična i baš vuče da se igra dalje bez obzira što u pravilu samo ideš od točke A do točke B i tako u krug. Čak i neobavezne radnje kao gradnja ceste me vesele i baš je "feel good" kad sredim neku dionicu. Ima i malo dosadnjikavih dijelova kao što je onaj između samog početka i odlaska u onu drugu regiju, tamo me malo smorilo trčanje po planinama, ali evo u drugoj regiji je već osvježenje s nekim novim stvarima.
Ako imate kakvih tips & tricks javite, pogotovo u vezi MULE-ova.
Dolazi na SES i SEX.
Odlično! Više ljudi će dobiti priliku igrati ovu stvarno posebnu igru i studio će dodatno zaraditi što će omogućiti još veći budžet za sljedeće naslove.
Win win za svih.
StarFox_N alo, pazi malo, ako nisi mišljenja da je Death Stranding djelo belosveckog šarlatana i walking simulator ima da ti udaraju reakcije
Zero PS verzija je od izlaska ulljučena u PS Extra, tako da nije povoljnija
Samo čekam sad proračune godišnje pretplate za PS Extra