somethingwrong

Ja sam jedan od tih koji nije odigrao. Ali, čim pojačam komp, nađe se vremena, svakako ću i to ispraviti.

Moram biti spreman za plažu.

5 dana kasnije
23 dana kasnije

Igram nekih tjedan dana i stvarno sam pozitivno iznenađen. Očekivao sam ono što sam milijardu puta pročitao - poštara, ali priča je stvarno odlična i baš vuče da se igra dalje bez obzira što u pravilu samo ideš od točke A do točke B i tako u krug. Čak i neobavezne radnje kao gradnja ceste me vesele i baš je "feel good" kad sredim neku dionicu. Ima i malo dosadnjikavih dijelova kao što je onaj između samog početka i odlaska u onu drugu regiju, tamo me malo smorilo trčanje po planinama, ali evo u drugoj regiji je već osvježenje s nekim novim stvarima.

Ako imate kakvih tips & tricks javite, pogotovo u vezi MULE-ova.

8 mjeseci kasnije

Dolazi na SES i SEX.

Odlično! Više ljudi će dobiti priliku igrati ovu stvarno posebnu igru i studio će dodatno zaraditi što će omogućiti još veći budžet za sljedeće naslove.

Win win za svih.

StarFox_N alo, pazi malo, ako nisi mišljenja da je Death Stranding djelo belosveckog šarlatana i walking simulator ima da ti udaraju reakcije Ha-Ha-Ha

StarFox_N Odlično! Više ljudi će dobiti priliku igrati ovu stvarno posebnu igru i studio će dodatno zaraditi što će omogućiti još veći budžet za sljedeće naslove.

Prodat će se u svega 20 kopija na Xbox-u 😆

Brijac Ispravite me ako griješim.

Pročitao sam da je Series X/S prodan u otprilike 30 milijuna primjeraka.

U odnosu na PS5 slabo ali opet je to fina brojka.

Da se igra proda u "samo" 100.000 primjeraka pomnoži to s cijenom od 70 dolara (cijena igara u US) i skupi se tu lijepa cifra.

StarFox_N Ide za $20 na Xboxu, ali koliko god da se proda, dobro za Kojimu i njegov tim. Dobri su s MS-om, čudi me da odmah nije izašlo na Gamepass, no izvjesno je da će se to brzo dogoditi.

StarFox_N Nagađam, vjerojatno ne očekuju veliku potražnju s obzirom da je dosta "stara" igra. Dosta Gamepass/Xbox ekipe je i na PC-u gdje je DS bio već dugo dostupan pa je tu više razloga. U ovom trenutku bez akcijskog popusta je dosta povoljnije od PS5 verzije.

Zero

DS je ipak igretina koja ce se igrati desetljecima, podrška za sve platforme je dugorocno odlican potez, isto važi i za DS2…Kojima igre su bezvremenske🙂

Zero Da, vjerojatno će ići za nešto nižu cijenu.

Sea of Thieves je koštao 40 eura kada je izašao na PS5. I dobro se prodao.

Kako god bilo sigurno će im se isplatiti.

Zero PS verzija je od izlaska ulljučena u PS Extra, tako da nije povoljnija

Samo čekam sad proračune godišnje pretplate za PS Extra Ha-Ha-Ha

19 dana kasnije