Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
Picek cijeli zivot sam nesto igrao/trenirao i eto kako sam se 2015 odselio u irsku pa kasnije u njemacku sam to bas zapustio i sad sam odlucio dovesti se u red. najgori period zivota mi je bilo kad sam imao 160kg, danas sam na 141kg te planiram jos barem 30kg skinuti i svakako krenuti u GYM te sad vec gledam neki bike da kupim jer su sigurno povoljniji nego u proljece i ljeto.
Genesis kužim te skroz. Od 7 dana u tjednu, 6 dana sam na treningu. Većina trčanje (preiprema polumaratona/maratona), ostalo gym i bajk. No nogomet nema šanse, kad gledam kak se danas igra, ne želim završiti s nečim polomljenim. A svi živi oko mene koji igraju nogomet imaju problema s koljenima, zglobovima i slično jer se igra kao da si na hrvanju, a ne nogometu.
- Uređivano
Vidis ne sican se ali znan da san bija misec dana na godisnjem pa 2 dana prije kraja godisnjeg sjeben kicmu pa jos 40dana bolovanja i onda korona blokade i to popizdin doma vratin se raditi a svi doma na prisilnim godisnjima ja sam u firmi. Ni kafici nisu radili bas san se mislija koji kurac mi je tribalo vracati se raditi
Nemas se sto dovoditi u red jer nisi debel nego si za tu tezinu nizak, samo ti visine fali.
Jeli lakse bilo napisati da neznas igrati nogomet nego lagati u 3 metra teksta zasto ga neigras
- Uređivano
Brate stani nemoj dalje samo se kopas sve dublje i dublje. Ok odusta si od nogometa jer si los ali zasto nisi pokusa neki drugi sport nesto di ces uzivati kao recimo u nogometu kad zabijes gol pa te pukne adrnalin gust uzivanje, imas uvik neki cilj a ti u trcanju nemas cilja cak i kad prodes cilj nema cilja. Zasto si odabra nesto najgluplje sto postoji to trcanje kad igras nesto nogomet kosarka rukomet bilo sto trcis barem za loptom. Kad vidis nekoga da trci prvo pomislis jeli sve ok ko ga lovi sto je napravio. Ma nemoj se iznenaditi kad te neko pokosi jer ce misliti da si lopov i bizis od nekud.
Razumin ove u Africi sporta i nema nekog a navikli su trcati ili za hranom ili da ne postanu hrana njima je to prirodno ali tebi nije.
I jos jedna stvar aj da trcis na 100metara ok brzo gotovo ali ne ti si odabra jebeni maraton i sad ne da sa tim cirkusom jebes sebe nego jebes i svoju familiju i svoju ekipu jer posto si odabra ono sto nitko ne odabire znaci nema vas puno a kad vas nema puno ti automatski si među najboljima. I onda jebes familiju i frendove da te dođu gledati i jebiga da ne ispadnu šupci oni dođu sjebes im dan jer je to maraton i vidu te ravno 15sec.
Dok je bila korona islo je cjepi se misli na druge
Kod tebe triba biti
Ne trci misli na druge
Jednog dana u dalekoj budućnosti kad iskopaju vaše kosti sigurno će se čuditi kako su zglobovi na koljenima tako dobro očuvani. Možda zavrijedite i novo ime - homo domesticus.
- Uređivano
Ma sjebano je i trćanje za koljena, pogotovo zglobove i tetive. Al nema toliko pucanja ligamenata, meniska i slično kao u nogometu radi sudara. Otkad znam za sebe se nečime bavim, trenirao sam tenis 10ak godina, igrao odbojku za školu, nogomet (koliko god neki mislili drugačije ), sad se bavim trčanjem zadnjih 4 i pol godine. I bilo je ozljeda isto no uglavnom se radi o upalama radi kojih sam i otkazao maraton prošle godine.
Inače, do prije 4 i pol godine nisam imao namjeru baviti se trčanjem, dapače gledao sam s podsmjehom druge koji trče tak da kužim zajebanciju. No kako sam doživio jednu prilično gadnu životnu traumu prije 4 i pol godine trebao mi je ispušni ventil i otišao sam 2-3 puta na trčanje čisto da se ispušem i riješim stresa. I tako je krenulo, shvatio sam da se radi o prejebenom stress reliefu i odonda je trčanje postalo praktički stil života i u tome uživam. Čak nisam ni jedini koji se time bavi u familiji, šogor je bio na half ironmanu sad u 10.mjesecu u Poreču.
Miro ma kakvo uništavanje, ove godine navršavam 4 banke i nikad se nisam osjećao bolje i snažnije. Dok ekipa oko mene već lagano kuka da ih boli ovo i ono, muku muče s viškom kilograma jer se ničime ne bave, ja nemam tih problema. OK, treba otići jednom godišnje koji obaviti pregled (prvenstveno mislim na srce radi napora) no to je to.
Punim i ja
Znaci kad ti je tesko bacis drkicu ako imas love (a imas love jer od pustog trcanja nisi je imao kad potrositi) bar u Zagrebu imas izbora koliko oces za masazu sa sretnim krajem. Nakon toga 70deka ili janjetine ili odojka zavisi sto volis i to je to garantiran ti da ces biti zadovoljniji nego sad
- Uređivano
Miro a ti u trcanju nemas cilja cak i kad prodes cilj nema cilja.
Hočeš reći da nema pobjede nad protivnikom kao u nogaču?
Trčanje uz plivanje su najzdraviji sportovi za naše zdravlje, ne pretjerivat naravno I u šahu ako pretjeruješ, možeš dobit slom živaca nad jačim protivnikom.
Sport kao što je trčanje je tu i radi zdravlja i rekreacije a ne samo natjecanje poput nogometa, košarke i sl. i kamo sreće da pobjediš i dokažeš sebi da si bolji od drugoga.