• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Ledena kava ima i drugačiji okus, nije samo do mlijeka i hladnoće. Kad se dobro ohladi, ubaci kuglice dvije sladoleda, mmmm.

Kad smo kod kave, jesam ja jedini kojem je ona nevazna u zivotu? Znam da mnogi ne mogu bez nje, ali ja znam i po par mjeseci da ne popijem kap kave. Samo ponekad kad se ide u kafic, ali i to onako preko volje uzmem.

Kad smo kod kave, jesam ja jedini kojem je ona nevazna u zivotu? Znam da mnogi ne mogu bez nje, ali ja znam i po par mjeseci da ne popijem kap kave. Samo ponekad kad se ide u kafic, ali i to onako preko volje uzmem.
Znaš kako to ide. Kada netko pita ''jesam li ja jedini...'' odgovor je uvijek DA.

Ali ti onda vjerojatno imaš neku drugu ''drogu'' bez koje ne možeš. Cigarete, možda?

Kakve mrtve cigarete, u zivotu nisam cigaretu u usta stavio, niti cu. Odvratno.

Ne pijem kavu uopće, ne pušim.

Ali ti onda vjerojatno imaš neku drugu ''drogu'' bez koje ne možeš.
Does videogames count?

Apropo kave, vrhnje za slag od Zbregova (plavo pakiranje da lakse locirate) u kavu umjesto mlijeka mmmmmmm
Ja jos natren rokam u kavu jer ih popijem sigurno 3 4 tokom dana (Frank Crema, samo to pijem).

Previse kave ali si nemrem pomoc.

Po mojoj ženi jedina moja ovisnost i problem su videoigre hehehehe

Bez kave nemrem nikak, minimalno dve dnevno, drugi je vec automat aparat doma (oba bila Krups), isprobane sve moguce kave u zrnu i tak, nemrem si zamislit uopce jutro bez kave

Btw ne pusim, niti cu :)

Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk

Što uopće znači riječ ''apropo''?
Ozbiljno pitanje.

I vidim da se često spominje u zadnje vrijeme. Je li to neki meme, ili se sad svi igramo Štimca?

Triba vratit Štinca.

Što uopće znači riječ ''apropo''?
Ozbiljno pitanje.
S tim u vezi, glede nečega...

:)

Aha. Mislim da kužim.
Ali kako se to upotrijebi u rečenici? Bi li bilo ispravno

Danas sam brijao bikini zonu. Apropo brijanja, nisam se porezao.

EDIT:
Inače, ja si nekad znam ulijati vrhnje za šlag u kavu. Kavu sa šlagom NIKAD ne pijem u kafiću, ali ovo mi ide.
Znači baš vrhnje za šlag. Nema miksera, ništa, ne napraviš šlag, samo fino uliješ vrhnje u kavu.
Sranje je što se mora popiti dok je toplo, jer ako malo odstoji onda se, ovisno o tome koji ste šlag kupili (Hola = izbjegavajte!), na površini kave počinje stvarati neki sloj. Gadnije od nafte koja se izlije kod prevrtanja tankera.

11 dana kasnije

Maloprije sam sazna da ću morat puno ranije u sezonu nego šta sam mislija, već za deset dana. Šta znači da neću moć gledat Infinity War u kinu, a ni novog Deadpoola kad dođe.

:

Hello darkness, my old friend...

Maloprije sam sazna da ću morat puno ranije u sezonu nego šta sam mislija, već za deset dana. Šta znači da neću moć gledat Infinity War u kinu, a ni novog Deadpoola kad dođe.

:

Hello darkness, my old friend...
Daj ne seri kolko se para namlatite po tim sezonama.

Infinity War tho...

Samo plaču, a meni je cijele godine sezona.

buz
Pa gdje ti radiš? U saboru?

Daj ne seri kolko se para namlatite po tim sezonama.

Infinity War tho...
Ma rano je ovo, barem za moj posal. Mislim da će prvih misec dana bit više troškova nego zarade.

Evo Shooter, mozemo se mijenjat, meni se ide u Supetar, ne da mi se cekat 6. mjesec.

Minja bi se isti tren viruj mi. Supetar je sad pustinja, stvarno ne znam šta ću tamo radit.

A znam dolaze frendovi iz Supetra u Zagreb barem jednom mjesecno, kazu ziva dosada preko godine, ali mi se vec polagano kupa.

Sjebo leđa..naceo sam ih proslu nedjelju,kroz tjedan je islo na bolje i evo veceras na sparingu dobio sam fine batine i kroz klinc dok me bacao ljevo desno na koljena,misici su mi se toliko istegnuli da se nenogu obuc..nemogu disat normalno...sad ako moram na bolovanje mogu se bacit sa mosta