• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

nakon 8 godina pauze odem na nogos, prvi termin sve super, dodjem na drugi i ode mi bedreni misic i kuk…pa jebote….

Zato više preferiram trčanje, bajk i tako to. Zvali me frendovi par puta na nogomet, čak sam nekad prije i igrao no kad vidim kako igraju i da su svi polomljeni, jednostavno me to ne privlači.

Ja se nikad nisam na kauču ozlijedio, ne znam što im to treba @Miro

buz

Upravo to zasto rade cirkus od sebe

Evo igrao sam i ja nogomet prije 3 godine

Nakon toga dosli su savijeti hodanje ovo ono sestra dovela neku svoju fizioterapeutkinju isto bla bla bla ali od kad ne radin nista nego doden doma zavalin se na kauc igran igre ja ozljeda neman ja problema neman tako da…

Tri godine kažeš. Šta je tad izlazilo da ti je trebalo mjesec dana bolovanja?

Picek

Slažem se, zato sam ja volio biti uvijek na golu i odmarat ako mi to nije uspjelo onda barem u obrani.

ikral ma lik me odvalio u one svedske ljestve u skolskoj dvorani pa sam mal popizdio, tek sam dosao i eto sranja sad tjedan dana moram mirovati…

Picek cijeli zivot sam nesto igrao/trenirao i eto kako sam se 2015 odselio u irsku pa kasnije u njemacku sam to bas zapustio i sad sam odlucio dovesti se u red. najgori period zivota mi je bilo kad sam imao 160kg, danas sam na 141kg te planiram jos barem 30kg skinuti i svakako krenuti u GYM te sad vec gledam neki bike da kupim jer su sigurno povoljniji nego u proljece i ljeto.

Genesis kužim te skroz. Od 7 dana u tjednu, 6 dana sam na treningu. Većina trčanje (preiprema polumaratona/maratona), ostalo gym i bajk. No nogomet nema šanse, kad gledam kak se danas igra, ne želim završiti s nečim polomljenim. A svi živi oko mene koji igraju nogomet imaju problema s koljenima, zglobovima i slično jer se igra kao da si na hrvanju, a ne nogometu.

Picek ma imam 2 razlicite ekipe za nogos, u obje se izmjenilo dosta ljudi al kako stoje stvari igrat cu s prvom ekipom koja nije toliko nabrijana ko ova

Genesis Dobro je, mislio sam da je pukao kuk. Mene prepona već godinama boli zbog nogometa koji sam igrao prvi puta nakon 30 godina. Sad ne mogu ni hodati duže bez bolova. Bicikl i vježbe doma su zakon.

weky

Vidis ne sican se ali znan da san bija misec dana na godisnjem pa 2 dana prije kraja godisnjeg sjeben kicmu pa jos 40dana bolovanja i onda korona blokade i to popizdin doma vratin se raditi a svi doma na prisilnim godisnjima ja sam u firmi. Ni kafici nisu radili bas san se mislija koji kurac mi je tribalo vracati se raditi

Genesis

Nemas se sto dovoditi u red jer nisi debel nego si za tu tezinu nizak, samo ti visine fali.

Picek

Jeli lakse bilo napisati da neznas igrati nogomet nego lagati u 3 metra teksta zasto ga neigras

Genesis

To je to

Narastes jos nekih 40cm i miran si

Miro pa ne bih rekao da ne znam (iako nisam profi) jer sam igrao dosta nogomet kao klinac, bio među boljima uvijek u razredu no kako je škola završila nekako sam odustao od nogometa, a kasnija kad sam vidio kako su svi polomljeni od nogometa sam odustao skroz.

Picek

Brate stani nemoj dalje samo se kopas sve dublje i dublje. Ok odusta si od nogometa jer si los ali zasto nisi pokusa neki drugi sport nesto di ces uzivati kao recimo u nogometu kad zabijes gol pa te pukne adrnalin gust uzivanje, imas uvik neki cilj a ti u trcanju nemas cilja cak i kad prodes cilj nema cilja. Zasto si odabra nesto najgluplje sto postoji to trcanje kad igras nesto nogomet kosarka rukomet bilo sto trcis barem za loptom. Kad vidis nekoga da trci prvo pomislis jeli sve ok ko ga lovi sto je napravio. Ma nemoj se iznenaditi kad te neko pokosi jer ce misliti da si lopov i bizis od nekud.

Razumin ove u Africi sporta i nema nekog a navikli su trcati ili za hranom ili da ne postanu hrana njima je to prirodno ali tebi nije.

I jos jedna stvar aj da trcis na 100metara ok brzo gotovo ali ne ti si odabra jebeni maraton i sad ne da sa tim cirkusom jebes sebe nego jebes i svoju familiju i svoju ekipu jer posto si odabra ono sto nitko ne odabire znaci nema vas puno a kad vas nema puno ti automatski si među najboljima. I onda jebes familiju i frendove da te dođu gledati i jebiga da ne ispadnu šupci oni dođu sjebes im dan jer je to maraton i vidu te ravno 15sec.

Dok je bila korona islo je cjepi se misli na druge

Kod tebe triba biti

Ne trci misli na druge

Miro pročitao sam svakakvih gluposti u životu, al ovo je brate mili u samom vrhu. Idi bre pa se leči 😂

Miro U sridu opet.

Ni za tramvajem ne bi potrčao, a kamoli planski.

Jednog dana u dalekoj budućnosti kad iskopaju vaše kosti sigurno će se čuditi kako su zglobovi na koljenima tako dobro očuvani. Možda zavrijedite i novo ime - homo domesticus.