doctorfreak ostao sam sokiran, jer lakse narucit iz vana i platit dostavu te cekati nego dati njima 100 eura vise…
Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
Vjerojatno je poslovnica u blizini. Links, HG Spot i pokojni Vemil nikad nisu bili najpovoljniji. ADM, Futura, Protis su uglavnom povoljniji, ne znam trendira li što bolje, a da ne uključuje kupnju van države.
- Uređivano
Zero Pa nije sve ni u lovi, barem nama u firmi je bitan brzi feedback kad imamo problem ili npr stvari kao besplatno slaganje konfe ako uzmes sve dijelove kod njih. Tu je links među boljima.
Primjera radi hgspot traži 150kn dodatno za slaganje konfe bez obzira na iznos. Kužim da im oduzima vrijeme ali ono treba nekada izači u susret kupcu.
Ili kad sam uzimao iz protisa jbt čekali smo 10 radnih dana jedan monitor kojih su imali puno na stanju.
ADM ili Futura su najkonstantniji po niskim cijenama i dobroj usluzi koliko znam.
Iako iskreno, Links je sada dosta bolji no što je bio.
U Futuri ste još i ljudi, a u ovim ostalim dućanim samo još jedan kupac.
Neki debil je pucao zaostali vatromet i probudio mi dijete. Sad umjesto da gledam lijepu Bellu u TLoU, ja gledam Teletubiese.
Istekla mi kartica prije mjesec dana, jbm te robijo, zašto mi novu niste poslali??? Taman nešto našao na ebayju, kad ono stativa prilikom plaćanja.
U 15 godina sam uvijek dobio ili novu karticu poštom ili obavijest da dođem podignuti novu karticu. Sad me čeka minimalno dvije posjete banki i gubljenje 4 sata života.
Kako im se nikada ne dogodi da mi mjesec dana zaborave naplatiti naknadu za vođenje računa?
nakon 8 godina pauze odem na nogos, prvi termin sve super, dodjem na drugi i ode mi bedreni misic i kuk…pa jebote….
Zato više preferiram trčanje, bajk i tako to. Zvali me frendovi par puta na nogomet, čak sam nekad prije i igrao no kad vidim kako igraju i da su svi polomljeni, jednostavno me to ne privlači.
Upravo to zasto rade cirkus od sebe
Evo igrao sam i ja nogomet prije 3 godine
Nakon toga dosli su savijeti hodanje ovo ono sestra dovela neku svoju fizioterapeutkinju isto bla bla bla ali od kad ne radin nista nego doden doma zavalin se na kauc igran igre ja ozljeda neman ja problema neman tako da…
Tri godine kažeš. Šta je tad izlazilo da ti je trebalo mjesec dana bolovanja?
Picek cijeli zivot sam nesto igrao/trenirao i eto kako sam se 2015 odselio u irsku pa kasnije u njemacku sam to bas zapustio i sad sam odlucio dovesti se u red. najgori period zivota mi je bilo kad sam imao 160kg, danas sam na 141kg te planiram jos barem 30kg skinuti i svakako krenuti u GYM te sad vec gledam neki bike da kupim jer su sigurno povoljniji nego u proljece i ljeto.
Genesis kužim te skroz. Od 7 dana u tjednu, 6 dana sam na treningu. Većina trčanje (preiprema polumaratona/maratona), ostalo gym i bajk. No nogomet nema šanse, kad gledam kak se danas igra, ne želim završiti s nečim polomljenim. A svi živi oko mene koji igraju nogomet imaju problema s koljenima, zglobovima i slično jer se igra kao da si na hrvanju, a ne nogometu.