Samo ga fućkaj ko da si dobre volje.
Works every time.
Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
Gle... Kad radiš na poslu gdje imaš kontakt s ljudima, moraš biti malo pod utjecajem alkohola.
Lakše podneseš gluposti.
Samo ga fućkaj ko da si dobre volje.Jel to eufemizam? Malo krivo zvuči.
Works every time.
A za bit malo pod gasom pred ljudima, nekada i pomaže.
Ma ovo "ga" je višak.Samo ga fućkaj ko da si dobre volje.Jel to eufemizam? Malo krivo zvuči.
Works every time.
A za bit malo pod gasom pred ljudima, nekada i pomaže.
Pisal sam neš drugo pa sam se predomislil.
Ma ja ti tako sve u letu prijatelju moj. Meni daj salame, narežem kilu ipo nisi trepno, a drugom rukom čitavo vrijeme jedem što sam narezo.
Multitasking bajo moj.
Gle... Kad radiš na poslu gdje imaš kontakt s ljudima, moraš biti malo pod utjecajem alkohola.Slažem se, i to pogotovo kad radiš s pacijentima. Ima i mladih, zgodnih cura, pa se namjerno zadržimo u ordinaciji. If you know what I mean, ye.
Lakše podneseš gluposti.
Joj da me žena čuje ubila bi me. : D
Slažem se, i to pogotovo kad radiš s pacijentima. Ima i mladih, zgodnih cura, pa se namjerno zadržimo u ordinaciji. If you know what I mean, ye.A dobro, zavisi opet što radiš. Ja nikad ne bih mogao biti zubar (ugh, taj smrad) ili ginekolog (ugh, još veći smrad). Uostalom, penisi su ljepši od vagina.
Nakon dve I pol godine življenja u novoj kući, gazda mi kaže da imam satelitski priključak i da se slobodno mogu spojiti, da ne plaćam Tgovnu pretplatu za MaxTV. OK, super, kupim receiver, spojim ga i odmah mi izbacuje da nema signala. A gazdi svugdje radi, meni ni pod točkom razno ne. Fuck yeah.
Posudio od njih mini wash da operem dvorište iza kuće, od ovih kiša je sve blatno, crno i zeleno. Dve ure sam ribao, dvorište je skroz bijelo sad i čisto. Ali valjda zadnjih 30 godina nisam bio ovako prljav I blatan, usta puna blata, kao kad sam se kao klinac u blatu valjao.
Sad sam trčao, moram budućoj punici ići čestitati imendan, a GOW stoji...
Sad sam trčao, moram budućoj punici ići čestitati imendan, a GOW stoji...punica > kratos > buduća punicabuz
Mali opet dosao iz jaslica sa ozljedama! Radi se o tome da od kada je upisan u jaslice ovo nije prvi put.Maltretira ga drugo dijete i koliko mi je poznato samo njega.Obavjesteni su svi u vrticu,roditelji tog drugog djeteta,ravnateljica,pedagogica.Sve je bilo rijesit ce se i danas evo opet slucaj.Djeca su djeca i nisam zatucani otac koji ce odmah skakat i dizat neku prasinu.Nisam reagirao prvi put..ni drugi ni treci..ali jebemu mater poraslo je do sedmog slucaja sada.Kod sestog smo reagirali a upoznati su bili i prije svi.Roditelje tog malog također ne krivim i stupio sam u kontakt sa mamom jel'.. rekla mi je da i doma ima probleme sa njim i da pokusavaju i rade s njim.Cak je i sama rekla tamo odgajateljicama neka budu stroze prema njemu.To je sve bilo nakon sestog slucaja kada sam regirao jer mi je mali dosao kuci sa ranama do krvi na obrazu od noktiju.I nakon svega toga,evo danas opet do krvi od ugriza opet...nisu mu zarasle ni one rane sad ima nove...mali mi place ujutro i ne zeli ici u vrtic..to su psihicke i fizicke traume..i krivim samo vrtic i nesposobne glupace koje tamo rade i koje nakon 7 (SEDAM) slucaja nisu stale tome na kraj..pa nemaju 50 djece i ulicne tucnjave..imaju 2 djeteta i dovoljno je pripazit na jednog od njih ili ga odvojit i stvar rijesena u picku materinu retardiranu..ali vjerojatno su prezauzete tipkanjem na mobitel. Sad cu dignut tuzbu.Privatno cu tuzit vrtic.Pa ako ima nekog ovdje kome je sve poznato neka baci koji savjet.Dobio sam neke savjete da takav slucaj dobivam bez problema jer se previse puta ponovilo i imam slike ozljeda.Al opet neznam kako to ide i nemam love za odvjetnika..
Nisam stručnjak, ali ako se može izvući neka konkretna lova + čist slučaj onda će ti odvjetnik raditi za udio odštete, tj. isplatiš ga tek nakon presude.
Ali ako se može dobiti npr. 1000 kn, onda se nitko neće zafrkavati s time jer im se ne isplati.
Mislim da odvjetnika placa stranka koja izgubi sud ali najbolje otic do nekog i pitat. Ja sam kceri rekao u startu nek se brani jer ako jednom dozvoli uvijek ce ju netko kinjit. Jednog je klinca slozila na pod a drugog nogom u jajasca. Vise ju ne diraju.
Ne treba mi ni kava za ovakvo razbuđivanje ujutro kao danas.
Većina ulica u mom kvartu, Gornjem Vrapču, koja je brdska - je uska. Mimoilaženje auta na mnogim dijelovima tih ulica je često problem gdje se netko mora povući malo u stranu da suprotni auto prođe i slično. Zavoji su često slijepi zbog ograda koje su građene jako blizu ceste. Neiskusni vozači i početnici mrze takve ulice. Ja vozim već nekih 12 godina i poznam generalno te ulice kao vlastiti džep - znam gdje se može sigurno proć, gdje je najbolje se povući i slično. Obično je bolje ne prelazit 40 km/h dok se voziš takvim ulicama čisto iz sigurnosti i predostrožnosti.
No, jedan kreten je sad u pol 7 odlučio vozit barem 80km/h i zadat mi mini srčani udar. Još unaprijed sam u odrazu parkiranog auta 50ak metara niže od sebe vidjeo svjetla što mi je sugeriralo da netko nailazi. U tom slučaju uvijek imam rezervirano ponašanje da mrvicu usporim jer taman na tom dijelu ima uži dio gdje se i ne možeš mimoić. Taj isti kreten u tamnozelenom Mercedesu C klase iz kasnih 90-ih je vozio po sredini ceste praktički, a moja instinktivna reakcija je bila što više se uvuć u desno pa makar se nasukao na pješački dio prek rinzola. Došao sam na complete halt i mislio, to je to, frontalka i razbit će me kao nikad. Lik se u zadnji tren maknuo, a da je dovoljno blizu bio - osjetio sam kako se cijeli auto zaljuljao. Baš kao na brzim cestama što se može osjetit kad auti prolaze jednih pored drugih zbog smicanja zraka između njih. Par sekundi sam stajao na mjestu dok ne dođem k sebi. Da je bio udes, mislim da bi završio s težim sudarem i sigurno bi dobio ozljedu.
Tko god da to je, želim mu da se omota negdje oko stupa i presudi sam sebi oduzimanjem vlastitog života. ako kojim pukim slučajem skužim da je iz kvarta (što je mala slučajnost jer neki te ulice u kvartu koriste da dođu do Kustošije) i nađem ga, posjetit ćemo ga ja i moj prijatelj pajser na skraćivanje glave za par brojeva.
/HL3 confirmed.
19Marksman89
Veliki problem leži u pravilniku rada i ponašanja odgajateljica u vrtiću. Da samo znaš što one ne smiju raditi, a što je najnormalnija stvar svima nama. Kada se pojavi takvo nesnosno dijete koje nema poštovanja prema starijima, nažalost odgajateljice imaju jako vezane ruke, ne bi vjerovao koliko. Sve što mogu je pokušati na lijepi način objasniti djetetu da to ne radi. Ako ih dijete odjebe i ne prihvaća kaznu, nemaju baš puno manevarskog prostora.
Najveći problem leži u roditeljima, koji dopuštaju takvo djetetovo ponašanje. Radije porazgovaraj sa roditeljima te ih zamoli da propisno odgoje svoje dijete, jer ćeš u protivnom morati pravno zaštititi svoje dijete na njihovu štetu.
Za svako loše ponašanje djeteta, odgajateljice pišu "dnevnik" ponašanja djeteta i što su po tom pitanju poduzele u skladu sa odredbama pravilnika što smiju raditi. Ukoliko tužiš vrtić, na sudu vrtić lako dokaže da su odgajateljice postupale u skladu sa ovlastima (kojih praktički ni nemaju osim lijepo zamoliti dijete da ne kolje drugo dijete) te izgubiš tužbu. Problem je u totalno retardiranom pravilniku kojeg je donijelo ministarstvo. Po njemu primjerice, odgajatelj ne smije roditelju reći da mu je dijete bilo nemoguće i bezobrazno, već moraju reći da je bilo nestašno.
Zaprijeti roditelju tužbom, tu ćeš imati puno više mogućnosti i rezultata. Nažalost, odgajatejice u današnje vrijeme baš i ne mogu puno učiniti po pitanju retardirane djece koja radi sranja.
19Marksman89 kao što sam ti i rekao Nemoj tužit vrtić
Icek™ slažem se sa većinom što si rekao iako odgajateljice MOGU napravit nešto a to je da problematičnog klinca izoliraju od Marksmanovog sina. To je trebalo učiniti u startu a ne čekati toliko incidenata. A tog malog treba poslati u stručnu službu svaki dan po sat vremena. Stručna služba u suradnji sa odgajateljem može pozvati roditelje na razgovor i isto tako stručna služba mora obilaziti problematične klince svaki radni dan. Nekad su agresivna obrasci ponašanja djece indikativni za neki razvojni poremaćaj i na to se treba obratit posebna pažnja. Problem je puno dublji od nasilja nad djecom.
Nažalost kao što je i 19Marksman89 rekao ako je problem isključivo što taj klinac napada isključivo jedno dijete onda se trebalo tog malog izolirati.
19Marksman89 ono kad smo pričali rekao si da je njegova majka rekla da ona sa njim ne može izići na kraj. Dal je tu prisutan otac nekakav?
Na kraju krajeva ne postoje loša dijeca samo loš odgoj i slab karakter roditelja.
Ma ja poznam te roditelje..mama je rekla da je mali i doma takav i da samo nju slusa jer je stroga sa njim..a poceo je bit takav od kad je dobio brata valjda.. Nasro sam se ravnateljici i sad ih je razdvojila u druge grupe.Moj je stav i dalje da se to trebalo i prije rijesit i da je tu vrtic najvise odgovoran sta god da se desi..sve sta se desava unutar 4 zida vrtica odgovorne su one..a najvise me smetalo sta su pokusale prikrit neke stvari pa tek kad smo ja i bivsa skuzili sami i pitali onda dobijemo odgovore..
Uskoro polažem ispit za vožnju a ja i nakon 30 sati ko da sam na jajima i svako drugo raskrižje zeznem, ne u smislu da totalno fulam smjer nego uvijek neke provjere i sitnice, a da ne govorim kako mi se još uvijek zna auto ugasit gdje uopće ne računam na to. Je itko ovdje takoder bio ovoliko nesposoban nakon toliko odradenih sati? Ranije nisam nikad vozio i sada mi to dode dosta kompliciranije nego sam očekivao. Uopće nemam sumnje da ću imat tonu pogreški na ispitu a treba mi auto za sezonski posao. Eh jbemu sve
Raskrižja imaju taj set kojeg se uvijek pridržavaš, gdje je jedini naglasak na prednosti prolaza. Kad je semafor u igri, znaš kako to funkcionira. U velikom broju slučajeva raskrižja (obična ili T intersekcije) čine ulice od kojih je jedna glavna a druga sporedna. A ako znaš pravila, samo se moraš uhodat da ti to bude automatika. Znakove vjerujem znaš, samo ih na vrijeme uoči dok se voziš. Kad skrećeš u ulicu koja ima više trakova u lijevu stranu, uvijek skreni u onaj skroz lijevi pa se kasnije prestrojavaš. Kod skretanja u desno, prvo u najdesniji trak. Kod prestrojavanja i nekih skretanja uvijek pazi na mrtvi kut. To je obično slaba točka vozačima. Mislim, lako je ovako pisat, al vozit školski jeste napor
Kod startanja s mjesta uvijek dodaj malo više gasa. Dizelaše ako si spretan, možeš lako startat s 1000rpm, a ako ne, digni na cca 1300. Kuplung pusti 25 - 40% ovisno o tome kakav je. Dok ne osjetiš onu napetost da auto kreće. Kad skužiš da hvata gas i kreće, onda pusti kuplung skroz. Kod benzinaca je više tricky jer imaju slabiji torque u nižim okretajima pa im više gasa treba.
Trik je u kontroli kuplunga. Ak vidiš da bi ti se auto mogo zgasit, brzo stisneš kuplug i daš još gasa pa opet pustiš. Jednostavno nikad ne daš da se ugasi.
Moja preporuka ti je nemoj gledat okretaje.
Ako auto drhti, dodaj gasa.
Nikad naglo puštat kuplung jer ti krepa auto odma.
Dizeli imaju tu malo više lufta kak veli Yakuza jer su jači u nižim okretajima.
Ne brini, ja sam vozio katastrofa isto sve i onda sam onaj sat prije polaganja odvozio savršeno, a na polaganju samom mi je auto krepao šest puta i to četri na istom raskrižju.
Na kraju sam iz prve prošao.
Natjeraj se gledat oko sebe. Ako treba uzmi koke, bilo kaj samo GLEDAJ.
Znakovi i oznake na cesti ti uglavnom govore sve kaj ti treba.
Gledaj ljude, gledaj ispred sebe, gledaj znakove, gledaj cestu i miran si.
I ovavezno si odma namjesti sic, volan, retrovizore da ti je udobno jer ako ukočiš leđa brzo gubiš koncentraciju.
Samo mir, opušteno, gledaj i to je to.