• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Kupio jebeni aparat za brijanje od 480 kn a nisam gledao da nema trimer za podesavanje milimetara..i budala razbio kutiju i sad vjerojatno necu moc vratit..imam racun i i sve ostalo nisam taknuo ali sam vrh kutije pokidao..

Ako je dobra trgovina možeš vratit al nećeš dobit full iznos nego će skinut 20-30kn za oštećenu ambalažu.

Mrljavi miler je trgovina..bio sam vec ali ove tikve na blagajni neznaju sta bi pa su rekle da dodem kad bude vlasnica

KAKVO JEBENO BRIJANJE PUŠTAJ BRADU NISI PIČKA!!!!!! 19Marksman89

Ja iskreno zavidim vama koji možete imati te drvosječke bradurine. Meni se brada nakon 7 dana nebrijanja upali nenormalno kao da me je netko kiselinom prolio, počne svrbiti k'o da buhe imam i od čohanja se još više upali. Jbg, seboreja napravila svoje i mogu zaboraviti bradu. Par dana može stajat, sve preko toga se koža upali, osuši i počne otpadati k'o jebena perut.

Maaaaaaaaaaaaarš  xD xD xD

Frendu se ista stvar desava ali on je nabavio neku kremu i za sad mu je ok

Koja krema? Vrijedi uvijek nešto novo probati. Iako ja tih sranja imam više nego prosječno žensko  xD 
Dođe frendica kod mene i otvori ormarić u kupaoni, reagira kako mi cura ima mnogo krema, ja repliciram da su to moje kreme, ostane me blijedo gledati sa velikim upitnikom na glavi  xD

FensiSuperstar ima iskustva s mastima i preparatima za brade. Mislim da je spominjao bademovo ulje ili tako nešto. Iz mog iskustva kod iritacije i crvenila kože dosta pomaže i aloe vera.

stari moj ja imam tu nekakvu seboreičnu kožu thingie. treba prat bradu svaki dan i četkat minimalno jednom dnevno. Ako koristiš ulje arganovo ulje od afrodite. šampon za bradu od afrodite. brada se ne pere običnim sapunom/šamponom jer time isušuješ kožu i samu bradu. maži se sa arganovim uljem i uživaj.

5 dana kasnije

Divan ponedjeljak...

Dobio opomenu pred otkaz u firmi. I to nakon 2 godine rada u firmi u kojoj sam počeo kad nisu bila ni 4 radnika (sad ih broj 15) i gdje sam godinu dana radio pro bono.
Zašto? Zato što uprkos tome što se gazde stalno zalažu za slobodu komuniciranja i govorenja svega što ti je na umu, ja sam prošli ponedjeljak iskazao svoje nezadovoljstvo platom. Dok se drugima postepeno povećavala, meni je ostala ista (700KM, odnosno ako se ne varam oko 2500 kuna), što je realno mizerija za osobu sa fakultetom i radom kao programer.
Nakon što su to "uzeli u obzir", danas sam dobio pismenu opomenu zbog "unošenja nemira".

Eto, vjerujući da radim za "naše bolje sutra" ja dobijem k****.

Međutim tako mi i treba, očigledno je ovo jedna životna lekcija.

Ne znam kakva je situacija u Bosni, ali ako si programer vjerujem da imas poprilicno opcija u vidu drugih firmi, ne kuzim zasto si jos uvijek tamo. Ako imas znanja raditi za 700km je suludo, mozes od doma freelanceati i dizati 2 soma eura bez problema, da ne govorim jos vece iznose.

Moji bivsi kolege iz Bih koji rade kao organizatori transporta imaju oko 500 eura a realno rade u bransi gdje su place fakat male. Tak da je to vjerojatno alarm za promjenu firme :)

Solid Snake Aktivno traži novi posao plus još jedna stvar...you give peanuts, you get monkeys. Radi apsolutni minimum na poslu koji to od tebe zahtjeva, s obzirom da si plaćen besramni minimum. Zašto bi se ti ubijao od posla i davao maksimum, a gazde će se smijati i držati na minimalcu? Ako ti se prigovori zbog toga, reci da radiš onoliko koliko si i plaćen.

"you give peanuts, you get monkeys" bi se kod nas reklo: "Ne možeš ti mene toliko malo platiti, koliko ja mogu malo raditi."

Lako je sad tu tuđim, .urcem mlatarati po plotu, ali kao što su ti dečki rekli, ako imaš znanja da možeš raditi sličan posao u nekoj drugoj firmi, traži tu drugu firmu. :)

Čovječe 2500kn plaća? To se meni čini užasno malo, kolika je prosječna plaća tamo? Ovdje s ovakvim novcima ne znam kako bi čovjek preživio mjesec, traži novi posao pod hitno.

Icek™ pošto je jebački zahladilo mislim da je vrijeme za promjenu vremenskog doba u temi

Icek™ pošto je jebački zahladilo mislim da je vrijeme za promjenu vremenskog doba u temi
Htio promijeniti, kad me ono već pretekao    Ali slažem se, vrijeme je za promjenu uz ovo predivno hladno vrijeme u kojem uživam k'o prase dok piški  <3