- Uređivano
Možda bi stvarno mogli otvoriti neki temu gdje će se iznositi problemi za psihičko stanje (deprsija, fobija i sl.) i da pokušamo jedni drugima pomoći, ako ništa drugo, na temelju vlastitih iskustava i iskustava ljudi iz naše okoline. Općenito su psihički problemi nešto što je tabu tema i jedno je o tome pričati anonimno negdje, a drugo pričati u društvu, na poslu i slično gdje te ljudi čudno gledaju i odmah si lud. A takvi problemi obično ruše i samopouzdanje što je dodatan razlog da se o tome ne priča, a ako se i ne sanira bude samo još gore.
Npr. fobija s kojom ja imam problema je veliki strah od visine i iz tog razloga nikad nisam letio avionom. Ljudi iz društva su znali putovati, ići na ljetovanje, na poslu sam radi toga propustio 2-3 putovanja (ok, putovanja nisu bila od presudne važnosti) no nisam nikad sjeo u avion i nezamislivo mi je da sjednem u avion. Ima još ljudi oko mene koji ne lete i razumiju me no oni koji nemaju taj problem uglavnom ga ne razumiju i njima je to čudno, smiješno i ne znam šta.