Naravno da ne, past ce jos jedan prelazak.
Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
A je ti usporedba Na konzolu sam bio prisiljen ali cu opet igrat zanrove koje sam i na Pc-u.Nego,da nisam uzeo ps4 stvarno neznam sta bi sa sobom..panika me hvatala razmisljajuci..vjerojatno bi gledao u strop i samo odjednom ovako krenuoNe vidim se u tome.Nisi se ni u konzolama vidio yet here you are...

A ja cijelo vrijeme mislim da su svemirska djeca Mass Effect, a ne JRPG. : :
Čono nije ni čuo za Mass Effect.
Vise toga zaboravio iz MEa nego sto si ti ikad naucio i odigrao. Svemirska deca su ti one pizdarije gdje japanci neznaju prikazati odraslu osobu, nego dizajniraju neko emo govno koje zgleda kao da je doslo s drugog planeta.
Not sure if zajebancija ili extremni butthurt, a sve zato jer ti je brat prešao na konzole.
ja nabavljam PS4 za par dana. Preozbiljno shvacas forum i opcenito platform versuse. Opustenije kroz zivot, bit ce ti lakse... Ali averzija prema jrpgu i ogavnom dizajnu je true
Slobodno pitaj za preporuke, pomoći ću koliko mogu. Iako, doduše, danas gotovo svaki JRPG završi na PC-u, tako da ne vidim razlog zašto bi netko kao ti kupio PS4.
... Osim ako ne misliš igrati Naughty Dog-ove igre, u što sumnjam. Tako nisko ne možeš pasti.
Nabavi Bloodborne.
Lol, igrat cu sto ja zelim, a ne sto mi ti kazes. Chill dude
Osim toga nauci se citat postove, pa onda napisi neki odgovor. Referenca na igranje jrpga i nabavke ps4
igranje jrpga i nabavke ps4I jedno i drugo ne valja pa čemu onda sve. Aha, da! radi prosječnog boga rata....
Nije li bundle s GOW nedavno na akciji btw? I ja sam razmišljao o tome, ali jednostavno mi još nije vrijeme za kupnju PS4. K tome mi se čini i da je GOW igra za jedan prelazak s obzirom da dosta dugo traje, pa je to možda i bolje samo posuditi ili čekati da padne cijena.
Tebi nije jasno da nisi ni zanimljiv ni duhovit, da si s razlogom konstatno udaljavan s foruma i da zbog ovakvih postova tebe i tebi sličnih ostali članovi ne žele ulazit u konverzaciju jer im se neda zamarat s takvim likovima?igranje jrpga i nabavke ps4I jedno i drugo ne valja pa čemu onda sve. Aha, da! radi prosječnog boga rata....
Bilo je sasvim oke dok te nije bilo i bit će sasvim oke da jednostavno ostaneš tiho ako nemaš niš pametno za reć.
Lol, igrat cu sto ja zelim, a ne sto mi ti kazes. Chill dudeOkej, onda nemoj.
Zapravo, ako već namjerno NE želiš igrati igre koje ja preporučam, možda bih onda trebao napraviti jedan poveći popis. Haha.
Znači, pogodio sam? Nabavljaš PS4 zbog Naughty Dog-ovih ekskluziva? Damn, ovo je bilo brzo, sam sebi se divim.
I zbog boga rata. Pa izjavio je to već jednom.
S kime se ona spodoba iznad svadaj. Moji se posto vi ne razlikuju ništa od prepirki/podjebancijama čoneta u random temama pa je on još i moderator ili šta već. Gizdelinu sjasi sa mene i pogledaj se u zrcalo. Bog te dovoljno kaznio...
tvoje uvrede necemo vise tolerirati niti pod razno. Hladenje na 3 mjeseca.
Veigue zapravo cu odigrati gotovo sve AAA eksluzive, jer ne zelim propustiti odlicne naslove. Bloodborne je isto na popisu. U4 preskacem jer me zanima, a mozda i RDR2, ako se pokaze istinitim ono sto mislim da je.
Ja uopce ne znam zasto je maverick pusten nazad. Valjda je dobio mali dopust iz Vrapca.
Dosta offtopica.
Chono7 odigraj Uncharted 4.Nemoras prva 3 jer je cetvrti istovremeno nastavak ali i igra za sebe i nije toliko bitno ono prije da utjece na pricu osim sta se kroz 4 igre i velike avanture vezes za lika pa ti zavrsetak bude jos bolji.
To mi nitko nije odg, pa sam mislio da je jako povezano i da nema smisla odigrati U4.