Picek Npr. fobija s kojom ja imam problema je veliki strah od visine i iz tog razloga nikad nisam letio avionom.
Također se i sam bojim visine samo šta meni to više ne predstavlja problem, možda jest u najranijoj mladosti što ga drugi nisu imali a ja jesam jer si kao p…a ak se bojiš. Također avion 0 bodova.
Milsim da sve fobije koje ljudi imaju u većini slučajeva nisu problem već ja na njih gledam kao nešto da nas očuva od moguće opasnosti iz nepoznatog nama razloga ali imaju funkciju čuvara.
Da ljudi nemaju nikakav strah tad bi radili svakojake opasne stvari i ugrozili živote jer nisu svi jednakih socijalno, psiho-fizičkih karakteristika, Svi imaju neki strah od nečega pa i oni najhrabriji koji misle da se ničeg ne boje jer nit ne znaju da se nečeg boje jer se možda nisu još suočili sa takvim nekim strahom koji je drugima kako se kaže luk i voda.
Tako da nemoj si to predstavljat kao problem jer ćeš si navuć još veći problem kad misiš da je to problem i zbog toga ići k psihologu. Da žarko želiš putovat avionom vjerojatno bih to već odavno napravio i prebrodio strah. Više se možda bojiš reakcije drugih što će mislit o tvom strahu. Budi svoj i ako se bojiš to je tvoj strah i nije bez razloga on tu.