- Uređivano
O kriste isuse kako bi volio ponekad da ne znam čitati.
chono Ali nije poanta, poanta je da Nvidia govori kako se CP77 iz 2020. na 5000 seriji vrti u 29fpsa i to im je marketing…
Vidiš, ja pak mislim da im je to jako dobar marketing jer oni na kraju dana pored samog GPU-a prodaju i DLSS koji je glavna značajka pored boljih drivera i podrške zašto ljudi izaberu NVIDIU/PC gaming naspram AMD/Intel i konzola. Znaš šta plačaš i znaš šta dobivaš, oni su ovdje jasno pokazali da mogu pri nativnoj 4K rezoluciji pri maksimalnim detaljima uz Full RT tj PT gurati 4K/30. Koja druga kartica to može? Koji drugi gaming komad HW-a to može? Ali nije čak ni u tome poanta, ponta je da su pokazali koliko taj adut zvan DLSS donosi na stolu, koje performanse daje jer kažem, što se mene tiče ako ja ne mogu primjetiti fejk sličice i fejk rezoluciju onda na kraju dana koga boli K zar ne? Platio sam grafičku koja daje performanse koje reklamira.
Ista je drama bila sa prvim FG i sa DLSS-om kad je izašao pa je sada standard u gamingu. Koristim FG u svakoj igri koja mi to dopušta i boli me kifla.