kabegami Slažem se u potpunosti. Samo da su random encountere sredili bolje, i da je combat ipak puno raznovrsniji - i imamo devektu od igre. Ovako će combat jako utjecat na ukupni dojam, a i taj grind malo.
kabegami Čak sam grind nije niti dovoljan.
Ma znam, nisam sad htio knjigu pisati. Stalno nešto kemijam i super mi je kak gemovi igraju ogromnu razliku. Prvo sam mislio a šta je ovo, Gem +1 neki, pa di će mi to značit… Ali znači. Level up znači. Attack power znači. Sve znači, ali je jako basic u suštini i u fajtu se osjećaš nekad jako limitirano a to me smeta.
kabegami Super su mi i side questovi, ima onih fetch ali većina vodi ili do skrivenog bossa ili ima neku svoju mini pričicu.
Meni je gušt bio svaki skoro. I sad kak priča ima više dimenzija i smjerova mi je genijalno. Osjećam se kao u FF6 kasnije kad skupljaš sve. Nekako mi sve ovo ima smisla tu, baš u najbolje vrijeme mi je došlo to da idem okolo i da se sve otvori (world map, ship? ajme sreće).
Sve mi je zapravo genijalno osim combata, fali mi više skillova, drugačije taktike i area skillovi najviše. Ostalo je dosta basic, pogotovo u prvih 20h gdje bi mnogi mogli odustati jer growth tree i više svega tek u part 2 krene dobivati karakter.
P.S - Si ubio ono govno u labosu u purple chestu? Gangbangao me a 2 levela sam iznad. Btw, imaš video gdje Sakaguchi pokazuje kak ga ubit prije nego spawna Dark verziju Sakaguchi sve igra i testira - očito je htio da igra bude ovakva. Mislim, ima smisla da se malo mučim, ali nekad kao da je spike prevelik i balans ne štima jednostavno (neka podrućja tipa Omega su level 50 recommended, a lakše mi je tamo nego u šumi gdje je lv 44 recommended).