foggy Dugi fajtovi nekad
Ovo zaista ovisi o setu neprijatelja koji ti igra ponudi. Sada sam u jednom dungeonu, borbe traju i traju. Iskreno, malko su mi već dosadile jer je broj okršaja stvarno enorman. Pa se dogodi da 15 min ode u prazno jer na kraju takve borbe dobijem nekih 6000EXP-a. Wtf.
Taj drugi dio igre je malko pretjeran, u svakom smislu. Ipak, priča je baš jako dobra. Kako kažeš, jednostavna ali jako dobra. Dobar je Sakaguchi pripovjedač, nisam nikada ni sumnjao.
foggy otvorio Growth tree
Odmah si oključaj Solar Flare i Fire i Lightning Semidare sa Leom. Čini razliku veliku.
foggy Ono što je dobro su boss fajtovi - majko mila ima teških i svaki je challenging.
Apsolutno svaki, posebno u drugom dijelu igre, je izazov. Bio sam 10lv iznad jednog, skoro me koknuo. Baš se treba pripremiti i znati što i kako napraviti.
foggy čak mi je zato grind ok jer sve ima smisla i čini razliku
Čak sam grind nije niti dovoljan. Bitna je jako oprema koju imaš, jewels i buffs koje si namjestiš. Čak ni tada ne znači da će biti lako. Baš sam jučer morao malo mućnuti glavom i paziti ne samo na napade koje koristim već i na poziciju na koju stavim likove. Vidim boss ima 134 tisuće HP-a, skoro mi je pozlilo. Ipak, skužim kako mu lijepo skidam HP i da će pasti relativno lako. NEĆE! Ubio me svojim giga napadom jer ga nisam uspio zaustaviti. 11 tisuća HP-a mi je uzeo, instant game over. Malo promrdam opremu, namjestim likove, razradim strategiju i išlo je relativno dobro. Na kraju mu je ostalo 7000, počne pripremati giga napad, rekoh, idem na sve ili ništa i pao je. Nakon 25min borbe. Nakon toga sam ugasio, nisam više mogao razmišljati.
Super su mi i side questovi, ima onih fetch ali većina vodi ili do skrivenog bossa ili ima neku svoju mini pričicu.
Za sada sam oduševljen igrom jer je baš na tragu starih klasika.