Ja sam rekao davno ovdje na forumu da će im nova igra biti u svemiru. Prorok na djelu.
Ovo za lika je već postalo smor što se toliko plaće (ne ovdje na forumu, već općenito). Meni je ona kljukica u novom Indiana Jones teško ruglo, ali ni najmanje mi to ne utjece na konačni dojam o igri, a isto mi je bilo sa gorilom iz TLoU2.
Medjutim, melee Combat će biti novi izazov za ND. Napucavnje znamo da rade vrhunski, ali u melee segmentu su Japanci godinama ispred zapadnjaka, a ako će to biti, a biti će, dosta u fokusu, moraju to izvesti vrhunski.
Pjevusim pjesmu iz trailer-a non stop, grafika izgleda jako dobro, setting obećava, a čini mi se da su sa TLoU2 i Lost Legacy utabavali teren sa semi open world i ovdje će to vjerojatno biti bitna značajka. Ja osobno jedva čekam.
Ne znam zašto kada vidim celavce, uvijek mi ova scena padne na pamet, a sada se još i radi o svemiru lol
Fenix Sad me baš zanima i ovdje lore tog tipa
U traileru nosi i Adidas patike. Prije bih rekao da je lova u pitanju i da su dobili masne da sponzoriraju ta dva njemačka brenda.