sanzo

Sad me jebeš, ali klasičnih linearnih TPS-ova, po kojima je ND poznat, kronično fali.

Nema logike da ne bude i napucavanja. Šta zbog space settinga, šta zbog ogromnog iskustava studia u napucavanju…

Joj samo kad se sitim TLOU2 combata, ovo ce biti teska roba. Ali isto moram reci da sam trenutno vise nahajpan za Witcher4

greyback Sad me jebeš

Ne želim propustit priliku, nikad ne znaš kad će bit sljedeća 😃

greyback ali klasičnih linearnih TPS-ova, po kojima je ND poznat, kronično fali

Ali ozbiljno mi se čini da tps-ova nikad ne fali. Nisu baš izašli Space marine 2 i SW Outlaws? Možda je samo to da nisam ljubitelj pucanja pa bi mi bilo draže da je veći fokus na meele borbi.

Fenix znači nadamo se da ima raka?

Joooj 😃

Ma ne, nego osveta. Ovi sa slike su svi (većina) mrtvi, a ona sama ostala iz nekih razloga.

Nažalost, očekivao sam da većina komentara bude ovakva. I da se ljudi hvataju na to što se hvataju.

Tzereen Razveselim se svaki put kada ostaviš komentar u nekoj igri jer u zadnje vrijeme rijetko pišeš.

Fališ brate. 🙁

Super mi je što se od day one prikaza dižu vile i baklje, nastavlja se TLOU2 prokletstvo. Bit će zanimljivo 🙂

Fali gameplaya u traileru ali Naughty Dog je to pa ne sumnjam, još kad bi izašla u 2025.!

Ovo zvuči stvarno zanimljivo. Naravno, iz trailera se nije mogao steći dojam o čemu će se raditi tak da ne nije baš nešto oduševio, ali sad me već dosta zanima.

Brijac

Normalno kad su ju prepisali od Returnala.

Tko ovako razmišlja? Ovo nisu gameri. Ha-Ha-Ha
          Sad će ovi youtuberi na ovu foru 2 godine pravit videe. O Intergalactic i Witcher4.

Igra je pravi vajb

somethingwrong

I da ne spominjem kako u Okamiju igramo s vučicom…

Sve to na stranu.

Trailer je odličan. Produkcija, taj miks 80ih i sci-fia, glazba. Dali su sasvim dovoljno informacija/atmosfere da zaintrigiraju igrače i probude nam maštu.

Straha nema. ND je sami vrh gaminga… I velika pohvala šta su išli na novi IP.