Super mi je što se od day one prikaza dižu vile i baklje, nastavlja se TLOU2 prokletstvo. Bit će zanimljivo 🙂

Fali gameplaya u traileru ali Naughty Dog je to pa ne sumnjam, još kad bi izašla u 2025.!

Ovo zvuči stvarno zanimljivo. Naravno, iz trailera se nije mogao steći dojam o čemu će se raditi tak da ne nije baš nešto oduševio, ali sad me već dosta zanima.

Brijac

Normalno kad su ju prepisali od Returnala.

Tko ovako razmišlja? Ovo nisu gameri. Ha-Ha-Ha
    Sad će ovi youtuberi na ovu foru 2 godine pravit videe. O Intergalactic i Witcher4.

Igra je pravi vajb

somethingwrong

I da ne spominjem kako u Okamiju igramo s vučicom…

Sve to na stranu.

Trailer je odličan. Produkcija, taj miks 80ih i sci-fia, glazba. Dali su sasvim dovoljno informacija/atmosfere da zaintrigiraju igrače i probude nam maštu.

Straha nema. ND je sami vrh gaminga… I velika pohvala šta su išli na novi IP.

Tek sam sad na novom gledanju primijetio da je brod Porsche Ha-Ha-Ha

Podsjeća me na seriju For All Mankind (snimaju 5. sezonu) gdje je nakon slijetanja na mjesec 60-ih uslijedio drugačiji rasplet događaja, od gospodarstva pa najviše do ubrzanog (i drugačijeg razvoja) tehnologije. Kroz čitavu seriju se tako poigravaju s brendovima tipa ovoga gdje u brodovima imaju Sony CRT televizore ali s kamerom za komunikaciju, Porsche 80-90-ih ima auto na struju itd.

Sad me baš zanima i ovdje lore tog tipa

Fenix

Fenix Tek sam sad na novom gledanju primijetio da je brod Porsche

U Blade Runner 2049 je brod bio Peugeot🚀

dormin A konzola Atari

Kad vec povlacimo paralele, Deus Ex Mankind Divided je imao AMD mini PC-eve po uredima…suptilan nacin reklamiranja a u ovom traileru smo vidjeli Porsche, Adidas i Sony😁

Ja sam rekao davno ovdje na forumu da će im nova igra biti u svemiru. Prorok na djelu.

Ovo za lika je već postalo smor što se toliko plaće (ne ovdje na forumu, već općenito). Meni je ona kljukica u novom Indiana Jones teško ruglo, ali ni najmanje mi to ne utjece na konačni dojam o igri, a isto mi je bilo sa gorilom iz TLoU2.

Medjutim, melee Combat će biti novi izazov za ND. Napucavnje znamo da rade vrhunski, ali u melee segmentu su Japanci godinama ispred zapadnjaka, a ako će to biti, a biti će, dosta u fokusu, moraju to izvesti vrhunski.

Pjevusim pjesmu iz trailer-a non stop, grafika izgleda jako dobro, setting obećava, a čini mi se da su sa TLoU2 i Lost Legacy utabavali teren sa semi open world i ovdje će to vjerojatno biti bitna značajka. Ja osobno jedva čekam.

Ne znam zašto kada vidim celavce, uvijek mi ova scena padne na pamet, a sada se još i radi o svemiru lol

Fenix Sad me baš zanima i ovdje lore tog tipa

U traileru nosi i Adidas patike. Prije bih rekao da je lova u pitanju i da su dobili masne da sponzoriraju ta dva njemačka brenda.

Jos uvijek strah od TLOU2

Sve je to lijepo divno krasno, ali jedno pitanje nije odgovoreno..