Intergalactic: The Heretic Prophet
Mislim da bi više odgovarao Jaguar (ovaj moderni) nego Porsche
- Uređivano
Jesu ih izbombardirali.
A vidim Witcher 4 ima i uključene komentare. Zašto ovo nema?
Čitam intevju od Druckmanna, kaže da su restrukturirati studio da mogu paralelno razvijati više igara. Nešto što su pokušavali prije 5 i prije 10 godina, a sad napokon funkcionira. Na ovoj igri radi cca 250 od 800 ljudi, pa napravite matematiku sami.
Nešto slično su navodno konačno uspjeli i u Santa Monici, Guerilla vjv ne skroz ali radi na tome, Insomniac tako djeluje već neko vrijeme... Mislim da će se u ovoj drugoj polovici generacije stvari stabilizirat za Sony i bit će više svega, a vjv od ND i drugih studija možemo očekivat i neke manje ili relativno manje projekte veličine tipa Astrobot
Gadi mi se internet iz dana u dan sve vise. Odosmo mi u krasan kurac to je nasa slika i prilika.
- Uređivano
Trailer mi je bia dobar dok nisan vidia dislikove…onda san skužia da ne valja igra.
Koji poremećeni i opterećeni umovi…
Ja mrzim sve woke, ali ovo je pretjerivanje. Razumio bi dislajkove da je radnja igre sletjet na planet i pronaći doktora koji radi najvjernije penise za trans osobe.
- Uređivano
Ali ne kužim ni šta vama mijenjaju dislike na nekom videu?! Posebice ako takve ljude smatrate poremećenim? To je isto kao kada su se nekada bunili na Quiet u MGSV, sada evo imamo novi val i proći će i to.
Najbolji trailer na eventu poslje Witcher 4. Posebice taj 80's sci-fi vibe lajkam.
Fenix Čitam intevju od Druckmanna, kaže da su restrukturirati studio da mogu paralelno razvijati više igara. Nešto što su pokušavali prije 5 i prije 10 godina, a sad napokon funkcionira.
Mislim da je sličnu rekonstrukciju radio npr i CDPR, navodno su se prebacili na UE5 da mogu lakše producirati vise projekata istovremeno. Mislim da su izdavači shvatili da je dosadašnji način rada neodrživ - igre sve skuplje, razvoj traje sve duže, a rizici sve veći. Bas mi je drago da ND konačno radi nešto potpuno novo.
I dobro da su na vrime odustali od TloU 2 MP, bez obzira na dobar potencijal.
Bit će dobra igrica.
- Uređivano
maverick Mene smeta jer 90% ljudi ide za nekim trendom i nemaju vlastito misljenje, a radi takvih debila potencjalno se moze nastetit samom proizvodu. Mozda neko iz Sonya vidi ovo bombadiranje i krene se uplitat u projekt jer je reakcija “negativna”. Bez obzira sta ovaj reviewbombing nema veze sa zdravim mozgom.Isto tako moze i vjerovatno hoce nastetit prodaji igre. Vidi sta se desilo TLOU2 igra u svim segmentima odskace od 99% drugih naslova i ovakvi debili i fake leakovi su joj jebeno nastetili u prodaji. I sta god neki pricali svi znamo da jedini razlog za cili hate je Joel.
Bas gledam video od AngryJoe za awardse, covik kaze da nije siguran jel mu se svida ili ne ali kad je vidio da je ND studio onda kaze da ipak naginje na negativno, tako nesto izjavi jedan od najpopularniji youtube reviewera koji utjece na bezbroj igraca
- Uređivano
escoban ali kad je vidio da je ND studio onda kaze da ipak naginje na negativno, tako nesto izjavi jedan od najpopularniji youtube reviewera koji utjece na bezbroj igraca
Pa njemu se nije svidio TLoU2 i zato se boji da mu se nece dopasti smijer igre. Šta je tu loše? Ne smiješ više reći svoje mišljenje?
escoban jebeno nastetili u prodaji
Isto kao što nečiji fenbojizam šteti Xbox igrama jer imaju averziju od svega što dolazi iz zelenog tabora.
Kupi Xbox ako ne želiš da se zatvori studio koji je radio novog Indiana Jones i kupi naravno igru.
Nemojte držati moralne vertikale i govoriti šta tko treba raditi. Ima Joe pravo reći šta hoće kao i ti, a imate pravo ostaviti i like ispod videa pa da prevagnu u pozitivnu korist.
Trebate svi skupa malo schillati, to su jebene video igre. Ništa od životne važnosti.
Zamisli brinuti se svojim mizernim neto income u godini dana za korporacijski multi milijonski.
- Uređivano
Ako će jedan od najrespektabilnijih studia u industriji krojiti igre po mjeri jednog AngryJoe onda neka odma stave ključ u bravu i naprave zajendno još jedan Jonestown.
Sony očito i dalje vjeruje ND, da ne vjeruju davno bi dali nogu Druckmanu...