Fenix ma kad sam vidio 0:1 bio sam uvjeren da ce po obicaju zasrati. Nisam fan Gattusa ali zasad su rezultati solidni, jbg Ruzomberok koliko god gadan kiks bio, rekao bih da je trener tu ipak najmanje kriv. Samo nadam se da nece zavladiti opet neka luda atmosfera, treba skromno korak po korak ici. Samo Split jednostavno nije takav.

Malom od 15ak godina explodira topovski udar u ruci navodno izgubio cilu saku… Nadam se da je ovo pocetak kraja tih nepotrebni sranja na utakmica.Nazalost ovo je bilo samo pitanje vremena. A Hajduk kao i svaki drugi klub bi treba stavit mreze ispred navijacki tribina…

Bit će od Durdova nešto.

Uvijek je bio kreten, sad je još i rasist kreten. Samo ne znam kako mu ijedna televizija uopće daje da išta komentira.

Covjek je postao meme, nonstop pokusava neke neukusne fore dropat… Ako se nevaram on je prije 3 kola govorio da je sezona gotova i da ce dinamo bit prvak prije nove godine sad odjednom nevalja nista.

Haha…Vratia se u korporaciju…

Fenix Ja tipujem na Bjelicu

Što nismo neku kladionicu igrali

Otkako je otišao, malo se ipak situacija promijenila u klubu. Kad kažem malo, mislim puno. Nije on mislio na klub već na određene osobe koje nisu klub koliko god bi oni htjeli da jesu.

U vasim glavama da… od pocetka pisem da je godina duga, svasta se moze dogoditi. Svasta se i dogada. Ali to je ocito dalmos mentalitet

7 dana kasnije

Sad mi je jasno zašto je tako dobar, tata ga davno blagoslovio.

Nitko ne komentira poništen gol Slavenu jučer. Iz kola u kolo nesposobnjakovići dokazuju kako je bio dobar potez imati strane suce.

Brijac Vidio u sazetcima cista sramota i idiotizam prekinut akciju zbog povlacenja za dres 2metra udaljeno od akcije. Nasi suci jednostavno su nesposobni, trebaju vratit strance bar za velike utakmice.

Neznam koji je vrag sa Rijekom kad igra protiv Belupa, ali uvik se muce sa njima

Da, Slaven je ostecen i na poljudu, sramota od sudenja