Haha…Vratia se u korporaciju…

Fenix Ja tipujem na Bjelicu

Što nismo neku kladionicu igrali

Otkako je otišao, malo se ipak situacija promijenila u klubu. Kad kažem malo, mislim puno. Nije on mislio na klub već na određene osobe koje nisu klub koliko god bi oni htjeli da jesu.

U vasim glavama da… od pocetka pisem da je godina duga, svasta se moze dogoditi. Svasta se i dogada. Ali to je ocito dalmos mentalitet

7 dana kasnije

Sad mi je jasno zašto je tako dobar, tata ga davno blagoslovio.

Nitko ne komentira poništen gol Slavenu jučer. Iz kola u kolo nesposobnjakovići dokazuju kako je bio dobar potez imati strane suce.

Brijac Vidio u sazetcima cista sramota i idiotizam prekinut akciju zbog povlacenja za dres 2metra udaljeno od akcije. Nasi suci jednostavno su nesposobni, trebaju vratit strance bar za velike utakmice.

Neznam koji je vrag sa Rijekom kad igra protiv Belupa, ali uvik se muce sa njima

Da, Slaven je ostecen i na poljudu, sramota od sudenja

Osvajamo!

A za Božić očekujem kvalitetne fritule hehe

eraserhead To nije tema, nego da su suci dno dna i kad se desi greska netriba vadit proslost dije neko drugi ostetio belupo i to kvazi pravdat ono sta se desava sad. Ocemo ici u eru Mamicevog dinama i pocet vadit sudacke greske?Nema smisla…

Ja osobno vise nemam osjecaj da se nekome namjerno nateze sta je jako pozitivno, ali cinjenica ostaje da su suci jednostavno losi i treba promjena.Uvik ista lica sude i uvjek iznova pokazu da nisu dorasli svom poslu.

eraserhead Ako se dobro sjećam Belupo je stvarno oštećen na Poljudu. Negdi na početku prvenstva.

Niko ne spominje ni Hajduk ni Dinamo, priča se da su općenito suci katastrofa, ali ne, ajmo izvući jedan primjer gdje je Belupo oštećen protiv Hajduka. Znači nemoguće je raspravljati ovdje bez da pojedinci truju temu.

escoban pa kazem, Belupo je ostecen i protiv Hajduka. Prvenstvo je tek pocelo, nema jos puno primjera za lose sudenje, navodim ga kao niz losih odluka, ne zato jer kontriram kao navijac Dinama

@Brijac o majke ti samo ti se ne javljaj o trovanju teme 🤣🤣🤣

8 dana kasnije

Fenix Muljao s Mamićima, a Dinamo je tu oštećen jer je iz njega izvlačen novac.

4 dana kasnije

Opet mijesana ekipa, bas im se neda igrat hnl…