escoban ma Toni je debil ne treba obracat pozornost.

S ovim gore sam mislio na pricu da je Livaja dole na sluzbenom putu zbog sponzora.

6 dana kasnije

Ne znam je li itko pisao o ovome ali cini mi se da nije…

Prebilo ili ne jedino sto me smeta je da je situacija obrnuta bi bila halabuka i ma svim portalima i vijestima!!

@buz js li dolazis pederu stari?

Jedva cekam da vam krenemo svasta pjevati

Prika Ne mogu kad je dan poslije Uskrs, imam obiteljskih obaveza.

A i iskreno, nakon što sam se vratio iz Osijeka nisam mogo sebi doć cijeli tjedan. S tim da sam taj ponedjeljak radio od kuće da se oporavim, a petak sam na kraju uzimao godišnji 😆 Prestar sam, za mene su gostovanja u Kranjčevićevoj i u Gorici. Pojest u Karijoli pizzu ili u Gorici roštilj u Pastuhu prije/poslije utakmice i to je to.

buz mogu ti reci da i meni padaju sve teze i teze

Prika A i iskreno živcira me što je to sve tako nabrijano, policijska pratnja i ostalo.

Ja bi bio i češće na gostovanjima da mogu doć u taj grad na ručak, možda povest ženu i dijete da šetaju okolo dok sam ja na utakmici i da se onda lijepo vratimo doma. A ne ovako da moram živjet cijeli dan od pivi i sendviča u autu. Nije mi to više gušt.

Buz pa ti si zadnjih par godina tek krenuo na utakmice i već ti je dosta 😆

Brijac Nisam ja zadnjih par godina krenuo, to je samo tvoja pretpostavka bila u našim prepirkama. Krenuo sam još u osnovnoj školi s dedom i sa starim. Iako dolazi malo gledatelja već duži niz godina i veće su šanse bile da ćeš pogodit ako pretpostaviš da ne idem, ipak si fulao. Nemoj igrati loto, nemaš sreće. 😆

Čak sam bio na proslavi naslova onog najgoreg ikad kad su Boysi bili u bojkotu, nije bilo nikoga. Na Istoku nas je bilo valja 10. Slikali su se igrači okrenuti leđima prema istoku i na RTL-u na vijestima se vidi moja majica bijelo plava s prugama na tribini gore. 😆

U ovo doba korone i potresa nisam bio uopće, ono kad se prodavalo karte na broj. Ni jednu utakmicu valjda nisam bio. Osim u tom periodu i onda kad nisu prodavali godišnju, imam svaku godinu godišnju kartu već duži niz godina. Inače sam pratio sve sportove po ZG, od Futsal Dinama dok su igrali 2. ligu, Cibone, Medveščaka, svašta. Bilo je puno slobodnog vremena onda. 😆

Ove sezone jesam najviše do sad jer sam se zaželio. Možda sam propustio 3-4 utakmice, gledajući prvenstvo i kup i europske, uključujući i ove u Kranjči i Gorici. Odn. bio sam na svakoj protiv Lokomotive i Rudeša u Kranjči i to jednom u Gorici za sada. Ove na Maksimiru sam propustio Superkup jer sam još bio na moru i protiv Gorice jer me baka zajebala i umrla u nedjelju poslije ručka, a ja se taman krenuo spremati za utakmicu. I ovu sad zadnju utakmicu kupa nisam bio u Maksimiru jer sam bio bolestan.

buz

Aj dobro, izvukao si se, rekoh koja je vjerojatnost da si ti jedan od tih 10 navijača koji su dolazili na stadion 10 godina, al daj ti meni reci zašto mi nisi odgovorio na pitanje od prije tjedan dva?

buz da..a mene jos drzi to ludilo…top mi je kad se skupimo…piva,pjesma…to mi je odlican ventil…iza svake utakmice budem miran ko bubica…

Inace u zadnjih 7 god imam stalno pretplatu…prije sam skupljao karte a sad s pretplatom i ne sjecam se utakmice…doslovno kad bi vidio kartu sjetio bi se svega…ovako kao da nisam bio…osim nekih upecatljivih

Gooooooooooooool

Zasad jako loša utakmica. Sudac najbolji.

Ja iman mista u obe ekipe sa 41g i 110kg

Nemaju si Hajdukovci kaj zamjerit, pogotovo u drugom.

Borili se, imali par onih dobrih prilika kaj je moglo uć.

Meni osobno čak i oke tekma za pogledat, ne pamtim kad sam skoro cijeli derbi gledal.

Puno je bodova do kraja, nije tu još niš gotovo.

Šteta za šansu Kalinića, a ono Mišićevo potezanje Krovinovića kod ubačaja čist penal samo eto ovaj budala skoro pa uopće nije protestirao, da jest možda bi VAR i gledao.