HNL
Nije problem izgubiti od Bayerna problem je napravit sest faula u 90 minuta…zato je zaslužio otkaz jer da ga ekipa prati preorali bi teren u ovakvoj tekmi a oni su odigrali ko picke
Nevistic igrac utakmice sta se desava
odose jokeri
Jadna nam je liga kad ovi igraju LP
Uvijek neugodni Slaven Belupo
Šamaranje kriminalaca.
Hajduk po obicaju nakon Dinamovog kiksa odlicno poceo.
Fenix ma kad sam vidio 0:1 bio sam uvjeren da ce po obicaju zasrati. Nisam fan Gattusa ali zasad su rezultati solidni, jbg Ruzomberok koliko god gadan kiks bio, rekao bih da je trener tu ipak najmanje kriv. Samo nadam se da nece zavladiti opet neka luda atmosfera, treba skromno korak po korak ici. Samo Split jednostavno nije takav.
- Uređivano
Malom od 15ak godina explodira topovski udar u ruci navodno izgubio cilu saku… Nadam se da je ovo pocetak kraja tih nepotrebni sranja na utakmica.Nazalost ovo je bilo samo pitanje vremena. A Hajduk kao i svaki drugi klub bi treba stavit mreze ispred navijacki tribina…
Bit će od Durdova nešto.
Uvijek je bio kreten, sad je još i rasist kreten. Samo ne znam kako mu ijedna televizija uopće daje da išta komentira.
Covjek je postao meme, nonstop pokusava neke neukusne fore dropat… Ako se nevaram on je prije 3 kola govorio da je sezona gotova i da ce dinamo bit prvak prije nove godine sad odjednom nevalja nista.