Ma pusti ga…ko da u mene caca komentira…Novinari crvi jedva docekali!

Mozda sad kad smo se jedni drugima izrugali bi bilo dobro da se dogovrimo da prestane jer nema smisla…

Svima je drago rugat se ali bas izgleda kretenski,amo pokusat biti normalni.

Što se tiče Livaje, sad sam pogledao penal. Bolje da nisam. Nije mi ni on ni nitko drugi veći od kluba, ionako je jako dobro plaćen u skladu sa statusom kakvog ima, pa ako hoće izvoditi pizdarije bolje neka se makne

Da…nije mu to trebalo,dosa je na volej svima ovima sto stalno seru po njemu

Penal vam je dao (Petković na Maksimiru), a sad vam je uzeo.

Navijački moram reć da će Dinamo uzet naslov, ali nisam toliko uvjeren u to kao prošlih sezona, rekao bih ipak Rijeka.

buz A mislim da ce za 3 tjedna biti poprilicno jasna slika oko novog prvaka.

Ako Hajduk i Dinamo ostanu X i Rijeka dobije Hajduka mislim da ce samo ostat pitanje ko ce biti 2.

Kako god bilo Rijeka igra najlipsi nogomet i bilo bi nezasluzeno ako ove godine osvoji Dinamo ili Hajduk…

Prvak triba biti sa 80 bodova, a Hajduk i Dinamo ce mozda doci do 70.

Toliko me Rijeka izbacila iz takta s onim priopćenjem i pečatom da mi je nestao sav hajp oko (potencijalnog) osvajanja prvenstva.

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/jakobusic-i-nikolicius-cetiri-godine-traze-trenera-ako-ga-dosad-nisu-nasli-ni-nece/2548345.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Neznam zasto se vjecno spominje smjena Karoglana? Na stranu sta smatram da nije dobar trener, nema svoje ja i jednostavno ni smrdi ni mirisi i osobno bi volio drugog trenera. Covik u 30utakmica ima 2 izgubljenje i 5-6 nerjeseni, statistika je na njegovoj strani i gledam na njega kao Dalica kao trener je k. ali ima reultate.

escoban upravo je on krivac za poraz protiv Lokomotive…kako?

Sigurno je tisucu puta opomenuo konja Mikanovica da se cuva kartona da ne preskoci Dinamo…e pa ja bi njemu dao otkaz zato sto nije konja izbacio iz igre u 3.minkad je dobio zuti!

Doslovno ga ne.jebe 5%,e kad je tako ja bi ga izbacio u 4.min i nikad vise ne bi zaigrao!

Ja da sam trener i da na to upozoravam i da mi nakon 3 min dobije zuti bi uletio u teren i isamaro ga

Prika I ja bi Livaju izbacio u drugu momcad sa onakim pristupom kod penala i utakmice koja prelama prvenstvo, al to se nece desit vise krivim Livaju za prosli poraz nego Mikanovica… Sta se tice Karoglana suludo je davat treneru odkaz kad ima rezultate, vidis kako nam se to odbilo odglavu prosle sezone, virujem da Leko nije dosa da bi bili puno blizi tituli nego sta smo nakraju bili…

Ako ovako nastave ni dinamo ni hajduk nece bit prvaci zbilja ne znam ko trenutno igra losiji nogomet. Ako cemo gledat igru rijeka jedina zasluzuje bit prvak i jedino oni mogu izgubiti naslov dinamo i hajduk ga osvojiti ne mogu

Prika znam da ces branit livaji do smrti ali je li ono trenutak za glupiranje? Zakucaj penal u gol i uzet ces bar bod a da ne pričam da je zalosno gledat kad jedan profesionala u 15 minuti nakon sprinta hvata zrak otvorenih usta ko riba na suhom…pa to se meni ne događa a stariji sam od njega sedam godina

Crnipetarpogani prika svi ste zaslijepljeni…to su novinari i ostali koji zele da se Hajduk vrati tamo gdje je bio prije Livaje…

Mrze ga jer je Bog i jer nas je digo i nitko sretniji ne bi bio od lesinara da nas okrene protiv njega.

Zbog toga i onaj transparent danas,zele baciti kost da se pokusa okrenuti narod protiv njega!

To nije Torcida napisala i nitko iz Splita…brzo ce se naci tko je.

On je koliko god smijesno bilo po svim informacijama nikad spremniji.

On ne moze igrat ako mu nema tko dodat jednostavno mi nemamo igru da bi netko rekao sve odigramo on zajebe…

zabio je gol protiv Lokomtive jer je sam sebi asistirao.

Ne vole ga dusmani kojima je krivo zato sto u njemu vidimo Boga i zato sto nas je digao za sva vremena!

Penal se onako ne puca ali tko ce pucat?Tko je do sad pucao?Kao da smo do sad imali strucnjaka za to.

Sto on trpi to nema nigdje pogotovo sad nakon faljenog penala gdje su ga razapeli ali to nam odgovara garantiram da ce eksplodirat protiv Dinama mozemo se kladit?!

Nitko Mikanovica ne spominje!!

Nije li to cudno?

Zato sto su docekali da mogu srat po Livaji!

Za nas je on Bog i ne postoji nesto ili netko tko ce nas okrenuti protiv njega!

To ti jamcim!

escoban zasto bi izbacio?

Covjek tako puca!

Zasto dinamo nije izbacio Petkovica?

Tko je nama to do sad pucao?

Ovaj glupan?Rugali su se s nama kad je on pucao!

Gorit ce Poljud ove dvije utakmice doslovno nas je ovo diglo na noge,inat je zajebana stvar!

I ovako je bilo sve na nogama ali gorit ce…doslovno ce gorit….

Prika ja sam mikanovica prvi spomenuo rijetko glup igrac…i mene ne zanimaju imena i prezimena samo kažem da je trebao puknut penal kako se penal puca…a to da je navodno spremniji nego ikad a ne znam valjda sam ja slijep ali meni izgleda da dise na skrge. Nema s kim igrat e to se slažem pa onaj diallo je izgledao ko da su ga na parkiralištu nasli. Cak bi reko za nijansu gore od naseg Ukrajinca koji je bio toliko dobar da mu se vise ni imena sjetiti ne mogu

Eh i da ne zaboravim imate i samoprozvanog mr footballa. Bolje nemat sportskog direktora

Crnipetarpogani prika ne moze on svake godine sam zabit 30 golova..pa onda bi bio Messi a ne Livaja i vrijedio bi 300 mil.

Naravno da se ne puca i kriv je ali sto sad?

Ja sam isto protiv takvog nacina ali sto bi bilo kad bi bilo…istina je da je Lokomotiva imala sto sansi i tko zna kako bi zavrsilo jer je Mikanovic dobio crveni.

Kako moze itko ista rec protiv sportskog direktora koji je doveo Perisica,Livaju,Brekala,Krovinovica,Kleinshaikera (ne znam ga napisat),Sarliju,Uremovica,Melnjaka,Kalinica oba…..

Kako kako?

Pa tko je nama do sad igrao Kačanlinkic,Diamantakos,Dimitrov i ostali…

i njemu treba spomenik dignuti!

Prica se o zaduzenjima,kamatarima,Bojanu Bogdanovicu…a istina je da se uopce ne trosi…to je istina koja boli i ne mogu se pomiriti ljudi da je toliko dobrih igraca doslo za nista ili siću…

Kazu ulica vodi klub…kako bi onda ta ulica dozvolila da se toliko zaduzuje Hajduk…

Sve to dusmani rade,samo da je ove sezone uzet prvenstvo dao bi sve na svijetu!

Usput Livajina statistika

Ukupno nastupa: 129

Ukupno golova: 72

Ukupno asistencija: 44