Eto sad nakon remija i poraza se treba vadit protiv Bayerna.
HNL
- Uređivano
Evo mene je iznenadilo, čovjek ih je totalno preokrenuo i uveo u LP. Ovo protiv Bayerna je loš rezultat, ali dojam je neusporediv s onim danima protiv Lyona. Meni kao navijaču zna se koga super
- Uređivano
Mislim da bi on bio bivši već prošle sezone kad im nije išlo, ali tad nisu imali para da ga potjeraju i isplate. Opet, slažem se da ih je lik skroz preokrenuo i eto bili su bez poraza 6 mjeseci pa ni meni baš nije jasno zašto, ali mi je također drago hehe
- Uređivano
Pretvaraju se u cirkus s juga, polako, ali sigurno
Edit: ako dovedu Terzica, sve oprosteno
Ja tipujem na Bjelicu
Ja ga ne bi smijenio, nismo mi Bayern kojeg je Dinamo dobio 9:2 već obrnuto. Po odnosu snaga rezultat je realan, pa Barcelonu su nabili 8:2 i to bez 3 penala. 8:2 ili 9:2 je isti kurac, sramota i katastrofa. Da Klopp odluči iz mirovine doći u Dinamo sumnjam da bi u Ligi prvaka moglo biti išta bolje, nego s Jakirovićem.
Meni se ova odluka cini jednako glupom kao kad je Sopic dobio otkaz u Rijeci ili Dambrauskas u Hajduku.
Mislim 9:2 je gadno ali lik je preokrenuo dinamo nakon slabih rezultata u kvalama za Europu prosle sezone, osvojio prvenstvo i kup te suvereno usao u LP protiv dobrog protivnika.
Nije problem izgubiti od Bayerna problem je napravit sest faula u 90 minuta…zato je zaslužio otkaz jer da ga ekipa prati preorali bi teren u ovakvoj tekmi a oni su odigrali ko picke
Nevistic igrac utakmice sta se desava