Evo mene je iznenadilo, čovjek ih je totalno preokrenuo i uveo u LP. Ovo protiv Bayerna je loš rezultat, ali dojam je neusporediv s onim danima protiv Lyona. Meni kao navijaču zna se koga super

Mislim da bi on bio bivši već prošle sezone kad im nije išlo, ali tad nisu imali para da ga potjeraju i isplate. Opet, slažem se da ih je lik skroz preokrenuo i eto bili su bez poraza 6 mjeseci pa ni meni baš nije jasno zašto, ali mi je također drago hehe

Pretvaraju se u cirkus s juga, polako, ali sigurno

Edit: ako dovedu Terzica, sve oprosteno

Brijac Zoran Vulić je bio više puta trener Hajduka (5 puta), nego Krunoslav Jurčić trener Dinama (3 puta)

Treba nešto i znati prije nego se ide sprdati.

Iako mislim da je poraz 9:2 neoprostiva sramota ovu sezonu realno nema razloga za drasticnu smjenu.

Isto se slazem sa @Brijac Jakir bi vec prosle sezone letio da nije bio vec treci trener dinama te sezone…

Ja ga ne bi smijenio, nismo mi Bayern kojeg je Dinamo dobio 9:2 već obrnuto. Po odnosu snaga rezultat je realan, pa Barcelonu su nabili 8:2 i to bez 3 penala. 8:2 ili 9:2 je isti kurac, sramota i katastrofa. Da Klopp odluči iz mirovine doći u Dinamo sumnjam da bi u Ligi prvaka moglo biti išta bolje, nego s Jakirovićem.

chono Pazi sta zelis u vezi Terzica… Covik je Dalic 2.0 jedino u cemu je dobar je podizanje spirita ekipe, kao trener je totalna banana.

Meni se ova odluka cini jednako glupom kao kad je Sopic dobio otkaz u Rijeci ili Dambrauskas u Hajduku.

Mislim 9:2 je gadno ali lik je preokrenuo dinamo nakon slabih rezultata u kvalama za Europu prosle sezone, osvojio prvenstvo i kup te suvereno usao u LP protiv dobrog protivnika.

Zero javio da će doći kad Hajduk bude prvak, pa da vrati Dinamo opet na tron. Ovako mu nije izazov kaže.

Nije problem izgubiti od Bayerna problem je napravit sest faula u 90 minuta…zato je zaslužio otkaz jer da ga ekipa prati preorali bi teren u ovakvoj tekmi a oni su odigrali ko picke

Jadna nam je liga kad ovi igraju LP

Šamaranje kriminalaca.