escoban nisam ja tvoj dragi. Nitko od Belupa se nije bunio osim doticnog koji je bio u kontaktu ako vec idemo istom analogijom…

Ruke na ledima protivnika u skoku su instant faul, samo je problem sto nema kmecanja i pritiska na suce i medije. Da rezultat bi bio 4-2, a ne 5-2.

Nije se niko bunio nego igraci, svi mediji i normalni ljudi….

Zivis u svom nekom svitu al ok…

escoban normalni ljudi… ke kaco to znaci? 😃 ku ti ne vidis, pardon, ne zelis videt, ne znaci da ni bi faul. Poanta je da ni bitno, finilo je 3-0 odnosno 5-2, pametnemu dosta, a ostalima i ne bas

Nerealni ste i licemjerni i jedni i drugi, gadljivo je za čitat uopće. Bitno da Fenix meni spušta kad kažem kolko mi se zgadio današnji nogomet i "navijači".

Penal u 70-oj nakon što se stigla razlika od 2 gola zaostatka definitivno utječe na daljnju igru i na psihu obje momčadi.

I nitko sa apsolutno nikakvom sigurnošću ne može tvrditi kako bi završila tekma da ga nije bilo, koliko god neka momčad bila u tom trenu bolja. Jednostavno ne može. Kakvih 3:0 ostatak utakmice? Daj se skorigiraj jbte, tijek igre nakon nedosuđenog penala je skroz drukčiji, nema više apsolutno ničeg što se dogodilo nakon njega.

S druge strane, navijači Hajduka da komentiraju i spočitavaju drugima suđenje i lako dosuđene penale je… (evo, 10 minuta brišem kaj napišem jer ne znam kak se izrazit, pa najbolje ostat tiho). Ionak će mi ovi dolje jebat mater nakon i ove jedne rečenice.

Tuhy Ionak će mi ovi dolje jebat mater nakon i ove jedne rečenice.

Eto, brisao si i pisao 10 minuta pa si ostavio ovo. Nitko ti nikad nike jebao mater, a ni neće

A ubuduće, molim te me ostavi na miru, ne spominji me. Očito te nerviram u posljednje vrijeme, nerviraš i ti mene, pa najbolje da se ne diramo i ne trošimo živce na pizdarije. Usmjeri energiju negdje drugdje

Tuhy 3-0 Hajduk- Gorica…. Ne citas sta pise

Fenix Nitko ti nikad nike jebao mater, a ni neće

Zadnji put u ovoj temi sam pobral par lijepih riječi od Prike, vidim da se zaboravilo.

Fenix molim te me ostavi na miru, ne spominji me

Ovo kaj sam napisal nije bilo u nekom negativnom kontekstu. Usput sam spomenul da sam taj zadnji put kad smo se porječkali reko da mi se dosta toga zgadilo u nogometu pa si to iskoristil za sprdnju, a sad ti pizdiš u zadnje vrijeme otkad su izbila ova sranja sa Var-om i govoriš kolko ti se zgadio Hnl i sve. Mala nepotrebna paralela, niš loše mišljeno. Al oke.

Fenix Očito te nerviram u posljednje vrijeme

U vezi Hajduka? Nenormalno. Ona tvoja rečenica da ti Hajduk probudi najniže strasti mi je ostala u sjećanju, i vidim koliko je točna. Neću pametovat niti te pokušavat "preobratiti", al ne treba ti to. Znam zašto si mi drag, zato mi je i tužno za pročitat nešto drukčije od onog što sam naviko od tebe sve ove godine.

Fenix nerviraš i ti mene

Primjeti se 🤝. Ne zamjeram, znam i ja jest govna.

Fenix pa najbolje da se ne diramo i ne trošimo živce na pizdarije.

Ako te hoću spomenut i odgovorit ti na nešto, bome hoću. I tebi i bilo kome. Al u pravu si da je bolje čuvat živce nego ih trošit na ovakva sranja, pa ćemo to svest na minimum.

Eto. Nije baš bilo zaleđe, zaustavili su tamo frame u trenutku kad igrač Dinama s nogom nije ni blizu lopte. Kad zaustaviš snimku kad ju zapravo i DODAJE, zaleđa nema. Ali briga vas za istinu. Zaleđa nema, penal je i prvaci bit nećete. 😘

Tuhy nista ti ja nisam rekao sto sam mislio…i sto sad kukas opet..kao neutralan si a dodjes uvijek tu nama pametovat.

I mene pusti vise na miru molim te

buz “Zalede” nikad nije bila glavna tema tog penala nego sami kontakt, to sta je potencjalno zalede je samo secer nakraju. 100x sam reka i ponovit cu se trebaju uvest pravilo kad se nemoze 10000% zakljucit dali je zalede uvik treba dati prednost napadacu.

buz imam nešto iskustva s time i svakako nije ništa potvđeno kako ti pišeš, odnosno, dodavanje lopte se dogodilo negdje između dva framea. Ali osobno ću priznati kao i svaki put dosad kad je nešto očito. Takva zaleđa unutar milimetra nebi ni zvao. Jedino koga boli briga za istinu si ti koji i dalje inzistiraš da je ispred činjeničnog važnije tko ukazuje na istinu. Tako da si izgubio svaki legimitet, ali rado bi nastavio raspravljat s tobom ako bi se odlučio uozbiljit

Prika

Drago mi je da si prepoznao kvalitetu Badbeatovih doskočica! 😃

greyback stvarno ne znam tko je to?!

Ako moze objasnjenje pa da pokusam shvatiti je li se rugas samnom ili se rugas meni 😀

Choo choo madafaka! Ni penali vise ne spasavaju stvar

Giphy - Karma Karmas A Bitch GIF by MOODMAN

Evo i sažeci.

Nekad najavljivali osvajanje konferencijske, a sad se slave Lokomotivine pobjede 😆

Al dobro, ipak je to vaš drugi klub.

👏🏼 za Mikanovica debila koji nemoze igrat u 2hnl

👏🏼 za Livaju i njegovo izvodenje penala kao da vodimo 3:0

👏🏼 za Karoglana kojem igraju Diallo Elez i Mikanovic ispred Prpica Hrgovica i Moufija

Jbg to je Panenka, ako zabiješ faca si ako faliješ škart si.

Rijeka jako jako blizu titule. A i zaslužili su, najbolje igraju.

Mozda ovo nije lose,ako je i mislio nesto kalkulirat sad nece…protiv dinama i rijeke bez kocnica

Samo se vi rugajte,sreca vam.je da ste u ovoj temi inace bi bilo ćao 😀 @Fico ❤️

escoban ne diraj ga…toliko toga nam je dao…

Ne treba ga na kriz zbog penala pribit

Najveci debil je Mikanovic…

Treba se cuvat od zutog jer ce propustit dinamo a on dobije u 3.min prvi a u 30.min drugi…i to na centru.

Dobio bi papire pri ulasku u teren da se mene pita.

Sramotno je da nam taj igrac uopce igra

Prika Post je i isa Mikanovicu…

A Livaji samo triba uzet penale i tjt.

Ova proslava od mudrađžije nije od xhake originalno nego je ukradena iz ovogodišnje fife tj ea fc-a…fake injury celebration.

toxic proslava..al dobro ko i skoro svaka druga u fifi

Zanimljiv penal dosuden Livaji, dok se ovo nije ni pregledalo

Tuhy ako smijem primjetiti nema ni zutog kartona za ovo. Izravni konkurent Miki za najglupljeg igraca hnla

Tuhy Kaj očekivati od lika koji ne može na vozački jer ne može proći psiho test.😆