HNL
Nije se niko bunio nego igraci, svi mediji i normalni ljudi….
Zivis u svom nekom svitu al ok…
Nerealni ste i licemjerni i jedni i drugi, gadljivo je za čitat uopće. Bitno da Fenix meni spušta kad kažem kolko mi se zgadio današnji nogomet i "navijači".
Penal u 70-oj nakon što se stigla razlika od 2 gola zaostatka definitivno utječe na daljnju igru i na psihu obje momčadi.
I nitko sa apsolutno nikakvom sigurnošću ne može tvrditi kako bi završila tekma da ga nije bilo, koliko god neka momčad bila u tom trenu bolja. Jednostavno ne može. Kakvih 3:0 ostatak utakmice? Daj se skorigiraj jbte, tijek igre nakon nedosuđenog penala je skroz drukčiji, nema više apsolutno ničeg što se dogodilo nakon njega.
S druge strane, navijači Hajduka da komentiraju i spočitavaju drugima suđenje i lako dosuđene penale je… (evo, 10 minuta brišem kaj napišem jer ne znam kak se izrazit, pa najbolje ostat tiho). Ionak će mi ovi dolje jebat mater nakon i ove jedne rečenice.
Tuhy Ionak će mi ovi dolje jebat mater nakon i ove jedne rečenice.
Eto, brisao si i pisao 10 minuta pa si ostavio ovo. Nitko ti nikad nike jebao mater, a ni neće
A ubuduće, molim te me ostavi na miru, ne spominji me. Očito te nerviram u posljednje vrijeme, nerviraš i ti mene, pa najbolje da se ne diramo i ne trošimo živce na pizdarije. Usmjeri energiju negdje drugdje
Fenix Nitko ti nikad nike jebao mater, a ni neće
Zadnji put u ovoj temi sam pobral par lijepih riječi od Prike, vidim da se zaboravilo.
Fenix molim te me ostavi na miru, ne spominji me
Ovo kaj sam napisal nije bilo u nekom negativnom kontekstu. Usput sam spomenul da sam taj zadnji put kad smo se porječkali reko da mi se dosta toga zgadilo u nogometu pa si to iskoristil za sprdnju, a sad ti pizdiš u zadnje vrijeme otkad su izbila ova sranja sa Var-om i govoriš kolko ti se zgadio Hnl i sve. Mala nepotrebna paralela, niš loše mišljeno. Al oke.
Fenix Očito te nerviram u posljednje vrijeme
U vezi Hajduka? Nenormalno. Ona tvoja rečenica da ti Hajduk probudi najniže strasti mi je ostala u sjećanju, i vidim koliko je točna. Neću pametovat niti te pokušavat "preobratiti", al ne treba ti to. Znam zašto si mi drag, zato mi je i tužno za pročitat nešto drukčije od onog što sam naviko od tebe sve ove godine.
Fenix nerviraš i ti mene
Primjeti se . Ne zamjeram, znam i ja jest govna.
Fenix pa najbolje da se ne diramo i ne trošimo živce na pizdarije.
Ako te hoću spomenut i odgovorit ti na nešto, bome hoću. I tebi i bilo kome. Al u pravu si da je bolje čuvat živce nego ih trošit na ovakva sranja, pa ćemo to svest na minimum.
- Uređivano
Eto. Nije baš bilo zaleđe, zaustavili su tamo frame u trenutku kad igrač Dinama s nogom nije ni blizu lopte. Kad zaustaviš snimku kad ju zapravo i DODAJE, zaleđa nema. Ali briga vas za istinu. Zaleđa nema, penal je i prvaci bit nećete.
buz imam nešto iskustva s time i svakako nije ništa potvđeno kako ti pišeš, odnosno, dodavanje lopte se dogodilo negdje između dva framea. Ali osobno ću priznati kao i svaki put dosad kad je nešto očito. Takva zaleđa unutar milimetra nebi ni zvao. Jedino koga boli briga za istinu si ti koji i dalje inzistiraš da je ispred činjeničnog važnije tko ukazuje na istinu. Tako da si izgubio svaki legimitet, ali rado bi nastavio raspravljat s tobom ako bi se odlučio uozbiljit
Kme kme kme
Evo i sažeci.
- Uređivano
Nekad najavljivali osvajanje konferencijske, a sad se slave Lokomotivine pobjede
Al dobro, ipak je to vaš drugi klub.
za Mikanovica debila koji nemoze igrat u 2hnl
za Livaju i njegovo izvodenje penala kao da vodimo 3:0
za Karoglana kojem igraju Diallo Elez i Mikanovic ispred Prpica Hrgovica i Moufija
Jbg to je Panenka, ako zabiješ faca si ako faliješ škart si.
Rijeka jako jako blizu titule. A i zaslužili su, najbolje igraju.
eraserhead To se neradi kad je gusto, tako je i Hrvatsku sjeba kad je puca…
Mislim da je Mikanovic najgluplji igrac prve HNL uvjerljivo
Crnipetarpogani Nije on glup nego onaj ko ga drzi i stavlja u igru…
- Uređivano
escoban ne diraj ga…toliko toga nam je dao…
Ne treba ga na kriz zbog penala pribit
Najveci debil je Mikanovic…
Treba se cuvat od zutog jer ce propustit dinamo a on dobije u 3.min prvi a u 30.min drugi…i to na centru.
Dobio bi papire pri ulasku u teren da se mene pita.
Sramotno je da nam taj igrac uopce igra
- Uređivano
Ova proslava od mudrađžije nije od xhake originalno nego je ukradena iz ovogodišnje fife tj ea fc-a…fake injury celebration.
toxic proslava..al dobro ko i skoro svaka druga u fifi
https://www.facebook.com/share/v/9vje7cwmv7bX3HR5/
Seljačina sa mentalnim propuhom
Ima li telefon za nasilje nad muskarcima?
Svaka čast klubu na stvarno prekrasnoj gesti prije početka utakmice. Momci i cure će pamtiti sigurno cijeli život ovaj izlazak.