Ni sa 2 igraca vise niste uspili…
Petkovic je triba dobit 5 zuti kartona
Ni sa 2 igraca vise niste uspili…
Petkovic je triba dobit 5 zuti kartona
A taman se ponadas da mozete bolje
Sudac katastrofa. Nebitno koga je oštetio - loše je sudio. Zar stvarno ne možemo naći neke bolje suce, ne kužim.
Podrska Gattusu nadam se da ce Bilica i Pavelina nogirat. Vise stalo talijanu do kluba koji je dosa prija par miseci u Hajduk nego ovim ljudima ode…
Kakav je bio Prpić? Vidim svemirska asistencija
Eto sad nakon remija i poraza se treba vadit protiv Bayerna.
Evo mene je iznenadilo, čovjek ih je totalno preokrenuo i uveo u LP. Ovo protiv Bayerna je loš rezultat, ali dojam je neusporediv s onim danima protiv Lyona. Meni kao navijaču zna se koga super
Mislim da bi on bio bivši već prošle sezone kad im nije išlo, ali tad nisu imali para da ga potjeraju i isplate. Opet, slažem se da ih je lik skroz preokrenuo i eto bili su bez poraza 6 mjeseci pa ni meni baš nije jasno zašto, ali mi je također drago hehe
Pretvaraju se u cirkus s juga, polako, ali sigurno
Edit: ako dovedu Terzica, sve oprosteno
Ja tipujem na Bjelicu
Ja ga ne bi smijenio, nismo mi Bayern kojeg je Dinamo dobio 9:2 već obrnuto. Po odnosu snaga rezultat je realan, pa Barcelonu su nabili 8:2 i to bez 3 penala. 8:2 ili 9:2 je isti kurac, sramota i katastrofa. Da Klopp odluči iz mirovine doći u Dinamo sumnjam da bi u Ligi prvaka moglo biti išta bolje, nego s Jakirovićem.