Ni sa 2 igraca vise niste uspili…

Petkovic je triba dobit 5 zuti kartona

A taman se ponadas da mozete bolje 🤣

Sudac katastrofa. Nebitno koga je oštetio - loše je sudio. Zar stvarno ne možemo naći neke bolje suce, ne kužim.

Podrska Gattusu nadam se da ce Bilica i Pavelina nogirat. Vise stalo talijanu do kluba koji je dosa prija par miseci u Hajduk nego ovim ljudima ode…

Kakav je bio Prpić? Vidim svemirska asistencija

Eto sad nakon remija i poraza se treba vadit protiv Bayerna.

Fenix Uvik mi se ofenzivno svida, ali zadnje 2 utakmice je odigra perfektno defenzivu. Svakako ga triba gurat sa Uremovicem a Sarliju na klupu stavit

chono Dela se priprema, ruše se okolni objekti. Kao da se pokrenulo napokon.

Evo mene je iznenadilo, čovjek ih je totalno preokrenuo i uveo u LP. Ovo protiv Bayerna je loš rezultat, ali dojam je neusporediv s onim danima protiv Lyona. Meni kao navijaču zna se koga super

Mislim da bi on bio bivši već prošle sezone kad im nije išlo, ali tad nisu imali para da ga potjeraju i isplate. Opet, slažem se da ih je lik skroz preokrenuo i eto bili su bez poraza 6 mjeseci pa ni meni baš nije jasno zašto, ali mi je također drago hehe

Pretvaraju se u cirkus s juga, polako, ali sigurno

Edit: ako dovedu Terzica, sve oprosteno

Brijac Zoran Vulić je bio više puta trener Hajduka (5 puta), nego Krunoslav Jurčić trener Dinama (3 puta)

Treba nešto i znati prije nego se ide sprdati.

Iako mislim da je poraz 9:2 neoprostiva sramota ovu sezonu realno nema razloga za drasticnu smjenu.

Isto se slazem sa @Brijac Jakir bi vec prosle sezone letio da nije bio vec treci trener dinama te sezone…

Ja ga ne bi smijenio, nismo mi Bayern kojeg je Dinamo dobio 9:2 već obrnuto. Po odnosu snaga rezultat je realan, pa Barcelonu su nabili 8:2 i to bez 3 penala. 8:2 ili 9:2 je isti kurac, sramota i katastrofa. Da Klopp odluči iz mirovine doći u Dinamo sumnjam da bi u Ligi prvaka moglo biti išta bolje, nego s Jakirovićem.

chono Pazi sta zelis u vezi Terzica… Covik je Dalic 2.0 jedino u cemu je dobar je podizanje spirita ekipe, kao trener je totalna banana.