Sad ce biti svako malo leakani listi…
Ocekivam najavu za Ghost2 za kraj konfe
Sad ce biti svako malo leakani listi…
Ocekivam najavu za Ghost2 za kraj konfe
prayer Ma ja mislim da vecinu cuvaju za TGA i Showcase. Previse studija predugo kuha igre da nemaju bas nista.
Trebali bi napravit bas presjek prve 4 godine PS4 igri vs. prve 4 za PS5, cak mislim da bi se iznenadili. Svejedno, PS3 era je bila nenadjebiva IMO jer je MS udarao po svim cilindrima, konkurencija bila nikad veca, a sad imamo Sony kojeg boli kita kad ce i sta pokazat jer realno konkurenciju nemaju…
DarkPunisher PS3 era je bila nenadjebiva IMO jer je MS udaro po svim cilindrima, konkurencija bila nikad veca, a sad imam Sony kojeg boli kita kad ce i sta pokazat jer realno konkurenciju nemaju…
Tad su igre bile jeftinije za izradu, danas je previše bling-blinga i bloata a to zahtjeva puno vremena i financija…bilo bi blesavo i "neprofesionalno" da Sony izbaci AAA igru u trajanju od 8-12 sati za 50€
Mene čudi da nema u najavi remaster bar jednog Gran Turisma.
Ovo vam je točna lista.
Ima sve.
Ajmo bloodborne
Ne priznajem ako nije na plavoj pozadini i ako nema previše gramatičkih pogrešaka
prayer Pa ne znam meni je dost exciting da ćemo čut i o RE9 i Silent Hill f!
A Ghost 2 ko ga šljivi. Znam da većina ljudi je fakat volila Ghost, al man mislim da je igra bila way overrated. Baš je totalno average open world igra ako makneš Japan iz igre :/
Jel itko od vas misli da će bit ikakve signifikantne spomeni Pro-a. Moje mišljenje je da će tek pokoja igra imat samo na kraju trailera napomenu "enhanced on PS5 Pro" i to je to XD
Ja se osobno moram natjerati da prođem RE 7 i 8, taj first person element mi nikako ne paše i nisam se mogao zagrijati za taj stil kao što sam a 2,3 i 4 Remake. Ghost je priča za sebe, ali slažem se, u potpunosti prosječna igra koju spašava setting i art. Što se Pro igara tiče, mislim da je neki dan bio neki video za AC Shadows gdje se pokazao enchanced gameplay.
Vreme je za Rezi 9.
AbelKOsMos definitivno, još od 5tice nismo punchali boulder
Očekujem TLOU remaster remaster remaster
poskupljenje bloodborne na 150 dolara jer jebite se fanovi i vaše želje
I novi skin od nekog influencera za call of booty: drama whore 2
Imam osjećaj da jako puno ljudi ima čir na želucu od sekiranja zbog PSa,Xa,NNa itd….jebateled e zabava uz igre?
Ti se previse trudis, odmori malo