• Gaming Vijesti
  • Za danas u ponoć najavljen novi State of Play s prezentacijama više od 20 igara

Konami nije pokazao 3 igre u zadnje 3 godine, kolika je šansa da budu na ovoj jednoj prezentaciji? Još i 2 nove squareove igre. Daleko predobro da bi bilo istinito.

Prayer napiso jad i bijeda iz navike, nije ni pogledo kaj pise Ha-Ha-Ha

ali da, fake zesci

Ispravio sam naslov

Za sutra u ponoć najavljen novi State of Play s prezentacijama više od 20 remakeova

DarkPunisher

Pa ono od first party igara su 3 remastera, jedna najava i DS2 čemu se veselim. Sve ostalo je vrlo vj multiplatform. Ovakav lineup u skoro 5. godini konzole mi nije baš bajan. Ali eto, to je 4chan ipak, treba uzeti to sa velikom žlicom soli 🤷‍♂️

Gdje su tu 1st party igre? Ionako je fake. Bloodborne Remaster neka daju više, kada se već lacaju remastera toliko.

Mislim da se Kojima i Geoff Keighley vole previše (možda i spavaju zajedno) da bi mu ovaj dozvolio da spomene "HP Express 2: Na Bačvicama" bilo gdje osim na The Game Awards

Sad ce biti svako malo leakani listi…

Ocekivam najavu za Ghost2 za kraj konfe

Što god da Sony ima u planu za sutra, bolje im je da bude jebeno! Zadnja X konfa je bila jako blizu E3 kvalitete. Očekujem ozbiljan odgovor na to! Iako, kako je @weky napisao uskoro je TGA i za tamo treba nešto ostaviti.

prayer Ma ja mislim da vecinu cuvaju za TGA i Showcase. Previse studija predugo kuha igre da nemaju bas nista.

Trebali bi napravit bas presjek prve 4 godine PS4 igri vs. prve 4 za PS5, cak mislim da bi se iznenadili. Svejedno, PS3 era je bila nenadjebiva IMO jer je MS udarao po svim cilindrima, konkurencija bila nikad veca, a sad imamo Sony kojeg boli kita kad ce i sta pokazat jer realno konkurenciju nemaju…

DarkPunisher PS3 era je bila nenadjebiva IMO jer je MS udaro po svim cilindrima, konkurencija bila nikad veca, a sad imam Sony kojeg boli kita kad ce i sta pokazat jer realno konkurenciju nemaju…

Tad su igre bile jeftinije za izradu, danas je previše bling-blinga i bloata a to zahtjeva puno vremena i financija…bilo bi blesavo i "neprofesionalno" da Sony izbaci AAA igru u trajanju od 8-12 sati za 50€🙃

Mene čudi da nema u najavi remaster bar jednog Gran Turisma.

prayer

Bog te jebo pa ovo bi cudo bilo da je istina

Ff9

Dq 12

Aj i KH4

Flipper

Dino Crisis 2 remake prije jedinice?

Lik je trebao još napisati "Sony presenta"

Ne priznajem ako nije na plavoj pozadini i ako nema previše gramatičkih pogrešaka