• Gaming Vijesti
  • Za danas u ponoć najavljen novi State of Play s prezentacijama više od 20 igara

Pročitaj na portalu
Članak

Za danas u ponoć najavljen novi State of Play s prezentacijama više od 20 igara

Sony je za sutra u ponoć zakazao novu (srednje) veliku prezentaciju igara, prvu od najave PlayStation 5 Pro konzole.

Jedva cekam, ocekujem novi Syphon Filter, Bloodborne remake, Soul Reaver novi, Killzone, od Team Ico novu igru, Tlou 3, novi Uncharted, GoW novi, sad budu rasturili.

Jest da je showcase "rezerviran" za one malo jače najave, al sutra onda moraju grunut bar jednu 1st party igru, a da nije jbni remaster.

Tlou 1 i 2, Horizon 1 i 2, uncharted 1-4… nastavi niz

Tuhy Jest da je showcase "rezerviran" za one malo jače najave, al sutra onda moraju grunut bar jednu 1st party igru, a da nije jbni remaster.

Ovih godina svi čuvaju najbolje najave za TGA. To je sad glavni godišnji event.

Mislim da je krajnje vrijeme da najave Astro Bot remaster za pro.

Najavit će Days Gone Remaster i nakon toga teaser - Days Gone II

Konami nije pokazao 3 igre u zadnje 3 godine, kolika je šansa da budu na ovoj jednoj prezentaciji? Još i 2 nove squareove igre. Daleko predobro da bi bilo istinito.

Prayer napiso jad i bijeda iz navike, nije ni pogledo kaj pise Ha-Ha-Ha

ali da, fake zesci

Ispravio sam naslov

Za sutra u ponoć najavljen novi State of Play s prezentacijama više od 20 remakeova

DarkPunisher

Pa ono od first party igara su 3 remastera, jedna najava i DS2 čemu se veselim. Sve ostalo je vrlo vj multiplatform. Ovakav lineup u skoro 5. godini konzole mi nije baš bajan. Ali eto, to je 4chan ipak, treba uzeti to sa velikom žlicom soli 🤷‍♂️

Gdje su tu 1st party igre? Ionako je fake. Bloodborne Remaster neka daju više, kada se već lacaju remastera toliko.