Za danas u ponoć najavljen novi State of Play s prezentacijama više od 20 igara
Mislim da je krajnje vrijeme da najave Astro Bot remaster za pro.
prayer Wtf? ovo je actually dobar lineup?
DarkPunisher predobar da bi bio istinit…
DQ XII, može
FFIX remake? A da zicer
Konami nije pokazao 3 igre u zadnje 3 godine, kolika je šansa da budu na ovoj jednoj prezentaciji? Još i 2 nove squareove igre. Daleko predobro da bi bilo istinito.
Prayer napiso jad i bijeda iz navike, nije ni pogledo kaj pise
ali da, fake zesci
Ispravio sam naslov
Za sutra u ponoć najavljen novi State of Play s prezentacijama više od 20 remakeova
Pa ono od first party igara su 3 remastera, jedna najava i DS2 čemu se veselim. Sve ostalo je vrlo vj multiplatform. Ovakav lineup u skoro 5. godini konzole mi nije baš bajan. Ali eto, to je 4chan ipak, treba uzeti to sa velikom žlicom soli
Gdje su tu 1st party igre? Ionako je fake. Bloodborne Remaster neka daju više, kada se već lacaju remastera toliko.
- Uređivano
Mislim da se Kojima i Geoff Keighley vole previše (možda i spavaju zajedno) da bi mu ovaj dozvolio da spomene "HP Express 2: Na Bačvicama" bilo gdje osim na The Game Awards
Sad ce biti svako malo leakani listi…
Ocekivam najavu za Ghost2 za kraj konfe
- Uređivano
prayer Ma ja mislim da vecinu cuvaju za TGA i Showcase. Previse studija predugo kuha igre da nemaju bas nista.
Trebali bi napravit bas presjek prve 4 godine PS4 igri vs. prve 4 za PS5, cak mislim da bi se iznenadili. Svejedno, PS3 era je bila nenadjebiva IMO jer je MS udarao po svim cilindrima, konkurencija bila nikad veca, a sad imamo Sony kojeg boli kita kad ce i sta pokazat jer realno konkurenciju nemaju…
DarkPunisher PS3 era je bila nenadjebiva IMO jer je MS udaro po svim cilindrima, konkurencija bila nikad veca, a sad imam Sony kojeg boli kita kad ce i sta pokazat jer realno konkurenciju nemaju…
Tad su igre bile jeftinije za izradu, danas je previše bling-blinga i bloata a to zahtjeva puno vremena i financija…bilo bi blesavo i "neprofesionalno" da Sony izbaci AAA igru u trajanju od 8-12 sati za 50€
Mene čudi da nema u najavi remaster bar jednog Gran Turisma.