Za danas u ponoć najavljen novi State of Play s prezentacijama više od 20 igara
Ovo vam je točna lista.
Ima sve.
Ajmo bloodborne
- Uređivano
Ne priznajem ako nije na plavoj pozadini i ako nema previše gramatičkih pogrešaka
prayer Pa ne znam meni je dost exciting da ćemo čut i o RE9 i Silent Hill f!
A Ghost 2 ko ga šljivi. Znam da većina ljudi je fakat volila Ghost, al man mislim da je igra bila way overrated. Baš je totalno average open world igra ako makneš Japan iz igre :/
Jel itko od vas misli da će bit ikakve signifikantne spomeni Pro-a. Moje mišljenje je da će tek pokoja igra imat samo na kraju trailera napomenu "enhanced on PS5 Pro" i to je to XD
Ja se osobno moram natjerati da prođem RE 7 i 8, taj first person element mi nikako ne paše i nisam se mogao zagrijati za taj stil kao što sam a 2,3 i 4 Remake. Ghost je priča za sebe, ali slažem se, u potpunosti prosječna igra koju spašava setting i art. Što se Pro igara tiče, mislim da je neki dan bio neki video za AC Shadows gdje se pokazao enchanced gameplay.
Vreme je za Rezi 9.
AbelKOsMos definitivno, još od 5tice nismo punchali boulder
Očekujem TLOU remaster remaster remaster
poskupljenje bloodborne na 150 dolara jer jebite se fanovi i vaše želje
I novi skin od nekog influencera za call of booty: drama whore 2
Imam osjećaj da jako puno ljudi ima čir na želucu od sekiranja zbog PSa,Xa,NNa itd….jebateled e zabava uz igre?
Ti se previse trudis, odmori malo
Ja znam da ću ja zaspati, a što će biti provjerim oko pola 3h ujutro jer se tada redovno sin budi i onda ga uspavljujem sat vremena. Jebo mu ja mamu.
- Uređivano
Zadnje 2-3 su me razočarale tako da stvarno ništa ne očekujem.
Btw Ballad of Antara? Sad sam pogledao gameplay i čini mi se top. Nisam vidio na forumu temu.
Flipper da te utješim, moj spava sada od 8 navečer do 7 ujutro.
resident_evil vidio sam naslov neki dan, sudio po fontu i mislio da je neka prolazna jeftinjara od igre. Sad pogledao gameplay trailer i promjenio misljenje. Otvaraj topic