renda Jedva cekam, ocekujem novi Syphon Filter, Bloodborne remake, Soul Reaver novi, Killzone, od Team Ico novu igru, Tlou 3, novi Uncharted, GoW novi, sad budu rasturili.
Tuhy Jest da je showcase "rezerviran" za one malo jače najave, al sutra onda moraju grunut bar jednu 1st party igru, a da nije jbni remaster.
weky Tuhy Jest da je showcase "rezerviran" za one malo jače najave, al sutra onda moraju grunut bar jednu 1st party igru, a da nije jbni remaster. Ovih godina svi čuvaju najbolje najave za TGA. To je sad glavni godišnji event.
KruxZhlajfa prayer Pa ne znam meni je dost exciting da ćemo čut i o RE9 i Silent Hill f! A Ghost 2 ko ga šljivi. Znam da većina ljudi je fakat volila Ghost, al man mislim da je igra bila way overrated. Baš je totalno average open world igra ako makneš Japan iz igre :/ Jel itko od vas misli da će bit ikakve signifikantne spomeni Pro-a. Moje mišljenje je da će tek pokoja igra imat samo na kraju trailera napomenu "enhanced on PS5 Pro" i to je to XD
prayer DarkPunisher Pa ono od first party igara su 3 remastera, jedna najava i DS2 čemu se veselim. Sve ostalo je vrlo vj multiplatform. Ovakav lineup u skoro 5. godini konzole mi nije baš bajan. Ali eto, to je 4chan ipak, treba uzeti to sa velikom žlicom soli 🤷♂️
sanzo Konami nije pokazao 3 igre u zadnje 3 godine, kolika je šansa da budu na ovoj jednoj prezentaciji? Još i 2 nove squareove igre. Daleko predobro da bi bilo istinito.
chono Ispravio sam naslov Za sutra u ponoć najavljen novi State of Play s prezentacijama više od 20 remakeova
DarkPunisher prayer Ma ja mislim da vecinu cuvaju za TGA i Showcase. Previse studija predugo kuha igre da nemaju bas nista. Trebali bi napravit bas presjek prve 4 godine PS4 igri vs. prve 4 za PS5, cak mislim da bi se iznenadili. Svejedno, PS3 era je bila nenadjebiva IMO jer je MS udarao po svim cilindrima, konkurencija bila nikad veca, a sad imamo Sony kojeg boli kita kad ce i sta pokazat jer realno konkurenciju nemaju…
maverick Gdje su tu 1st party igre? Ionako je fake. Bloodborne Remaster neka daju više, kada se već lacaju remastera toliko.